Sjiraffenaleksander

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Et av de få bildene av sjiraffenaleksander, mange tror også dette kan være et vanlig tre

Sjiraffenaleksander er et mytisk dyr som lever i bygda Solbergelva i Nedre Eiker. Det sies at halsen er så lang at den ser alt. Det ble fortalt før i tiden at dette mytiske dyret levde på Knabben som er et fjell som ligger i Solbergelva. Derfor var det ikke trygt å bevege seg ut.

Mange tror fortsatt på denne myten, men mange mener det er oppskrytt. Mange hevder at de har fanget dette merkelige dyret på bilder, men bildene er veldig utydelige. Man tror også at den sender ut et virus som gjør deg om til en sjiraff. det er det eneste dyret som har blitt registrert med et virus gift. Det mytiske dyret kom først på 1200 tallet da små barn fikk mystiske sykdommer etter å ha vært ute sent om natten. De hadde også små stikksår som hadde et utgangssår på andre siden. Nå som mange fortsatt vet om på Sjiraffenaleksander, er den blitt veldig sky og den beveger seg ikke mye ut, unntatt de gangene han tar små barn som kommer forbi hulen hans.

Det er også en massiv feil i hans anatomi som fører til veldig få fatale utfall av angrepene hans, denne feilen er at fingrene hans er så lange at de går ut på andre siden på tynne barn. Da vil ikke viruset komme inn i blodet og barnet overlever. Heldigvis for Sjiraffenaleksander er det en økende overvekt blant små barn som fører til større armer og en større suksess prosent hos Sjiraffenaleksander.