Skateboarding

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Skateboarding er en type sport som er veldig utbredt i Asia, nærmere bestemt Grønnland, hvor Hans Gunvårsdottirhannesønndottir startet sporten tidlig på 90-tallet!


Plankespikring[rediger]

Noe av tilfredsstillelsen ved skateboarding, også kalt plankespikring, er å lage skateboardet sitt selv. Man tar rett og slett en planke på 79,84 cm og legger oppå to trakter i hver ende med to golfballer(helst callaway) i hver! Da får man et nogenlunde trygt skateboard. Det eneste minuset med et så avansert skateboard er ramp-plankespikring. Med engang man kommer opp i lufta, kan man risikere att plankebiten løsner ifra trakten, og dermed kan golfballene dette ut! Det man da gjør er å bruke litt gaffa-teip og teiper fast to traktorhjul under plankebiten, og selvfølgelig etterfulgt av å lime fast golballene under traktorhjilene, med tech-7!

X-Games[rediger]

X-games er en kjent konkurranse, der målet er å flytte 14 bilhjul fra en rundkjøring til en anen rundkjøring med 40 meters mellomrom på under 13,5 sekunder. Som i Parkour, skal man ha lusekofte på hodet og MINST 5 garnnøster i hendene.. Det er også noen som legger en kubjelle på nesa, kun for å vise at de har fregner..


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.