Skatt

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Denne artikkelen handler om skatter, avgifter og egenpining. For livets slutt, se døden.

Oppsummering[rediger]

En skatt er noe man må betale til staten fordi man ønsker å leve. Problemet med å betale skatter er at man først må finne skatten, ergo må man dra på skattejakt. En skattejakt inneholder ofte umoralske mengder seiling, drikking, sex og spying. Også andre ting som slutter på -ing. For Eks. katting og møkking.

På skattejakt er det ofte en stor fordel å ha med seg et skattekart. Et slikt kart vil hjelpe deg til å gå deg bort mye fortere og enklere enn om du hadde navigert på egen hånd. Som bortgått person har du dessuten fordelen av å tilegne deg seksuelt samkvem med uvilkårlig valgte medlemmer av ekspedisjonen din, begrunnet i det faktum at man må bringe menneskeheten videre eller noe sånt.

Å betale skatt[rediger]

Å betale skatt er egentlig veldig enkelt. Det er tre fremgangsmåter, avhengig av hvor dum du er:

  • Hvis du er gift eller på annen måte straffet, kan det hende du er så heldig at din bedre halvdel fyller ut skatteoppgjøret ditt for deg. Du trenger da ikke bry deg om noen ting overhodet, annet enn å spekulere på hvem som vinner den neste fotballkampen.
  • Hvis du er en fri mann (eller mellomting), må du fremskaffe en passelig stor konvolutt som kan brukes til å sende tidligere nevnte skattekiste til skatteetaten. Jo større og tyngre skattekiste du har, jo mer betaler du i skatt, siden skatten egentlig bestemmes av mengden frimerker du må sette på konvolutten. Tross alt er jo Posten tidenes største sammensvergelse.
  • Hvis du driver enkeltmannsforetak (også kjent som å nappe løken, hilse på slangen, dra i snora, kvalitetstid med seg selv o.a.), kan du allerede forvarme ovnen til rundt 650°C, siden du kommer til å måtte brenne i helvete uansett. Serveres med rødvin. Vel bekomme.
  • Info for foreldre Det er viktig å betale skatt, for at Deres barn kan gi (foreldrenes) selvangivelse til noen russ, for å bli vurdert for medlemskap på en russebuss.

Se også[rediger]