Skinke

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Skinke er det du får når en elefant er så ullykkelig uheldig og trykker på en hamster(Ham - ster = ham = skinke). så da den ulykkelige hamsteren er kjempeflat skjer det en molekylforandring i hamsterns indre organer som gjør at huden blir skallet og flat. denne forandringen gjør at smaken til den lille hamsteren blir deilig og myk.Derfor trenes opp spesial elefanter til å lage superskinke. superskinke lages KUN i polen. superskinken smaker så fantastisk at det sies det er derfor hitler gikk etter polen først. superskinken er jo limited edition siden det er så få polske elefanter igjen siden så mange ble bombet under andre verdenskrig. polakkene er så lei seg for dette at de er dratt til alle mulige land for å se etter noen mulige superelefanter. Polske superelefantoppkaldinger: Przyjdź kiedy małe Super słonie.

Nå skal vi snakke om skinke piss fettog og en rase som het nabkatt. nabkatt er en veldig alvorlig sykdom som er rammet av kenyanere marihøne aktig kumøkk mennesker. det kan få deg til å se en ordentlig kudritt assa, med bæsj og sånn. nabkatter sexer offentlig med Donald Trump ostehår og geitost. nå skal presidenten nabsku lage sinn aller første nasjonal sang, Ramadannabkatt.

" ja vi elsker skinke og spinkle gutter, ja de er sprinkles" " nå skal vi ha dritt og piss på munnen til kriss" " ja, vi jaja ja og jaja" " nå kommer vi og tar deg, med hola og pula" " jajajajajajjajajajajajaj"
Denne artikkelen vil bli skrevet ut i tre eksemplarer til bruk som
fôr til elger med mindre du hjelper oss med å utvide den.

Redd artikkelen fra elgen!