Skittentøy

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Etter at klær i en periode har vært festet til kroppen, kan man oppleve at de begynner å lukte antisosialt. Fenomenet har fått navnet «skittentøy», på grunn av at antisosiale ofte ikke vasker seg eller det de eier og da blir alt skitnet.Ingen vet og mangt en forsker har fått ødelagt sitt liv å sine kjæres liv for og fine det eksakt punktet tøy går fra rent til skittent.En folkelig oppfatning er at man f.eks. ikke skal bruke samme truse i en uke i strekk.MAX 5 DAGER.Eller når den første prompen kommer fra kjempesprekken å treffer tøyet er klærne klare til vask.

Har du kjøpt vaskemiddel og den sier "bæ", da har du kjøpt en sau. Ikke stapp den ned i vaskemiddelboksen.

Omo,Blenda og Ariel er alle hjemlige navn.[rediger]

Når tøy er blitt skiten må tøyet må vaskes .Innenfor mange kulturer ( Spesielt den industrielle.) løses de dette ved at man først plasserer klær med skittentøy-status i en kurv. Her samler klærne seg i et skittent tårn.Hvor de får lukte og råtne å bakterier fra underliv kan menge seg med bakterier fra overliv å det hele blir til en livsfarlig suppe som gir deg hodepine . Men så når hodepine gir seg blir klærene transpotert til det umetlige gap.Som er maskiner som koster både skjorta og buksa .Med knapper og vri-knoter som ville fått Jean-Luc Picard til og bli tvangsinnlagt.Det er derfor kvinner tar seg av vasken siden deres psyke er blitt sterk av mannens konstante klaging. Å lykke til med å velge rett vaskemiddel , men når alle hindringer er forsert har tøye blitt rent og kan igjen hvile mot din sarte hud.

Fiffige nyheter.[rediger]

  • Den kinesiske studenten Guopeng Liang har kommet opp fra graven.Med en enklere løsning, hvor skittentøy kurven selv vasker klærne når den har lyst til det. Den sender til og med en melding til PC ( Pappa Calle ).Som gir deg beskjed om at nå er klærne dine rene sussebassen.
  • Ikkepedia tror at dette er tull, fordi ingen har en så snill pappa.


KJEMPE ADVARSEL SE HER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![rediger]

  • Teksten her er hentet fra Dagbladet som har alle rettigheter og copyright og sånt som vi bryr oss mye om, men nå har dugnads gjengen vasket og spikket på den så den er ikke til å kjenne igjen så vi tror ikke copyrighten gjelder lengre.

Men gjør den det vær vennlig og ligg igjen en beskjed til administrator.Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.Referanser[rediger]