Sko

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

CROCS –Sko er noe dritt som

Crocs eller (grandma’s footwear) er et firma grunnlagt i de dypeste skoger i USA som i all hovedsak markedsfører sko, men de har også noen sexleketøy ute for salg. Alle crocs-modellene er laget av et skumlignende materiale, noe som mange mener er veldig praktisk. Da de først ble lansert i 2002 var de veldig populære i Øst-Asia, men ble ikke på moten i Norge før ett år senere. Der ble de godt tatt imot av flere som var mer enn villige til å prøve de perfekte reiseskoene. De første årene innom landet spredde fotplagget seg som pesten. Nibba we rock Them Crocs


Disse skoene blir først og fremst brukt av «retards», et ord som oppstod i de tidligere dager av crocs-fasen. Crocs har i de nyere tider vist seg å være et omstridt og sjangsebetont emne. Det er et kontroversielt klesplagg som lenge har blitt sett ned på av utenforstående amøber uten sans for skikkelig mote. «What are those?», den ene dagen et moteikon og den neste en målskive for memes. De fleste er tilhengere av gummislippersene, men har en indre stemme som tvinger dem til å følge andre sin stemme. I undersøkelser gjort av universitetet i Oslo ble det gjort en oppdagelse som endret forskernes syn på dette skomerket. Det har seg nemlig slik at de fleste i det Norske land fortsatt ser på fottøyet som godt brukbare sko, men tørr bare ikke å vise seg ute i offentligheten med dem. Dette på grunn av den plutselige haten dette plagget har fått.

«Jeg tar ikke imot motetips fra folk som bruker crocs» sa den verdenskjente popstjernen Justin Bieber i et intervju med VG. Mange mener at det var dette som satte i gang foraktelsen. Stjernens ord satte ett stikk i mange unge jenter samt godt voksne menn med bieberfever. Du kan med andre ord ikke bruke croc med verdighet. «De er heslige. Crocs skulle ha vert forbudt!»-rådhusplassen er denne oktobermorgen dekket med demonstranter som roper i kor og demonstrer mot disse skrekkelige skoene. De blir mot brølt av crocsentusiaster som hyler ut at vi lever i ett fritt land. Men hvor langt skal grensen gå? Kan vi virkelig la en stor del av den norske befolkningen gå rundt med slike på bena? Kong Harald er en som har sterke meninger på dette området og han sier at om høyre som i disse dager har flertall i stortinget ikke forbyr crocs vil han velge arbeiderpartiet neste år som har til hovedmål å få slutt på all crocsbruk.

Merk:: Denne artikkelen har ikke blitt redigert på 281 dager. Den vil derfor bli vurdert slettet.