Skriving

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Skriving er det samme som å snakke, bare uten å bruke munnen. Derfor er skriving en svært tungvint og treg måte å kommunisere på. Tross dette finnes det mange millioner forskjellige bøker med ord som folk har skrevet ned. I riktig gode gamledager, rett etter at MacGyver fant ut at det gikk an å skrive, skrev man med penner. Nå har tidene forandret seg og nymotens skrivemaskiner har tatt over. Disse gjør jobben på en mye bedre måte enn programmer som f. eks MS Word, der MS står for Microsoft eller MaktSyk.

Skriving i dag og før[rediger]

Pr. dags dato er det svært få mennesker i verden som skriver. Noe av grunnen er at flere tusen forfattere har skrevet det meste allerede, og deretter dødd, en annen er at folk snakker i stedet, men den største årsaken er at folk gir faen. En av de mest kjente forfatterne, Ernest Hemingway, skrev svært mye på skrivemaskin. For noen år tilbake gikk skrivemaskinen hans i stykker og han forsøkte å skrive med en hagle i stedet. Resultatet var jernteppe, eller skrivesperre som han selv kalte det.

Det har vært satt i gang flere kampanjer for å få folk til å skrive mer. Dessverre har de fleste vært mislykket. Kampanjen "Femradere til folket" ble bannlyst av norske skoleelever. Like etter kom samme kampanjen igjen, men denne gangen het den "Treradere til folket". Denne kampanjen ga alle faen i.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.