Slange

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Slange (Latin: Snikius Glattius) er et reptil som lever overalt og spiser alt. Slangen er et misforstått dyr og har derfor mange ganger blir brukt som tau for å komme seg opp fra steder. (NB: IKKE PRØV)

Sagt om slanger[rediger]

  • De er heslige
  • de er rør fra A til B
  • de er den onde Satan
  • de hveser, freser, biter, og
  • de er innbrytere i Paradis.

HAGESLANGEN[rediger]

Hageslangen er det mest utbrette slangen i verden! Den finnes i flere farger. For eksempel: Grønn, gul, orangsj eller en blanding av gul og grønn. 37% av menneskene som blir drept på et år, har blitt drept av en hageslange. Hageslangen kan bli fra 1m til 567m og er verdens nest tyngste dyr (etter Rødhvalen)!Den lever vanligvis i hager og parker men kan også bo i trær, busker, skoger eller bak i en familiebil. Hageslangen spiser vaneligvis småbarn og pensjonister, men kan også spise 16 åringer, trøndere eller eiendomsmegglere.

MENNESKESLANGEN[rediger]

I en verden full av forskjellige arter, er slangen kanskje den mest farligste og skremmende. Men den minst farligste av dem alle er menneskeslangen.

Den typen vi her snakker om, bruker briller og kommer ifra Holmlia i Oslo. Han er ca like farlig som gresshoppe. Det var etter at han fikk øynene opp for hvite forsøksmus at slangemannen byttet både legning og art.

Han er nå 90% slange og 10% klovn.

Slangens største fiende er et homofilt glass som kommer fra Brattlikollen like ved Ekeberg i oslo. Glasset er en ufattelig skjør skapning, så vær forsiktig, det skal ikke mye til før han knuser. Hans skjøre kroppsbygning gjør at han er redd det meste, og benytter derfor det meste av sin tid på en av sine yndlingsbarer, "London" eller "Et Glass" i oslo. Her går det i melk eller vann, da alkohol er det verste glasset vet om. Så lenge han har mulighet til en fest i assen, er glasset fornøyd.

Ellers er slangemannen glad i å se på discovery channel, linser, fløytemusikk og australske skoger.

Hvis Du Vil Overleve[rediger]

  • Ikke se slangen direkte i øynene, da vil den hypnotisere deg og muligens forvandle deg til en bakterie. Dette skjedde med steinaldermannen "Uuggh" for noen tusen år tilbake. Han oppbevares nå i et laboratorium under isen i Antarktis.
  • Ikke pip som en mus eller skrik i en høy tone, da vil slangen tro at du er en mus og sluke deg hel.
  • Om du prøver å ta tak i eller slå dette beistet, vil syren som er på skinnet dens etse ned huden din.
  • Hvis ingen av disse rådene fungerer, kan du jo LA slangen svelge deg, da er det jo BARE 96.8 % sjanse for at den ikke bæsjer deg ut igjen.

Slange.jpg

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!