Sokrates

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

«En agurk, kan ikke fly selv om den ønsker det. Det er tyngdekraftens lover som bestemmer dette!»

- Sokrates

«Sokrates, is a good friend of mine! Once, we ate some rotten cheese! It sucked, just like how rotten cheese sucks»

- George W. Bush om Sokrates

Sokrates ble født i Sverige i 1969 (09.069.09 kl:09.069.09). Han vokste opp i en bygd preget av homofili og svensker. Da han var 99 år, fant han ut at han ville bli filosof. Det første han filosoferte på, var hvorfor vannet var vått. Han leste flere vitenskaps-artikler, og fant det vitenskapelige svaret hele 10 ganger, men fortsatte å lete. Han ble raskt betegnet som en svensk bajas, og ble flere ganger observert mens han løp dritings iført leopardtruse over grensen til Norge. Han ble skutt etter av norske grensevakter, men han greide på overraskende vis å dukke unna kuleregnet. Han har også blitt observert ved E-18 mens han onanerte på et "60-sone"-skilt.

Sokrates har havnet i kasjotten mang en gang, og har et langt rulleblad hos politiet. Han har i senere tid hevded at han er en filosof av det antikke Hellas, noe man bare ler av. Han sier han ble sendt frem i tid av grev Darth Vader, men ikke engang svensker er så dumme at de går på den. Sokrates var også isis bomber å han kom aldri hjem etter den ene gangen han fløy flyet inn i tvillingtårnene. Han likte også å ta på agurken sin.

Sokrates har i senere tid blitt homo etter lengre tids sykdom, og prøver febrilsk å finne seg en ektemann. Det er ingen som ønsker å gifte seg med Sokrates, ettersom han har et kraftig rystet rulleblad. Sokrates har flere filosofiske venner, som for eksempel: Sokrates døde da han var 4 år gammel.

Sokrates var preget av at han var for overvektig, så etter en stund, tok han sitt eget liv.

  • Hans aller beste venn er likevel den likesinnede filosof-kødden Platon.

Sokrates har skrevet flere filosofiske verker, som er blitt bannlyst fra diverse land på grunn av deres erotiske innhold. Sokrates er nemlig veldig glad i å skrife om onanering på vegskilt, og politiet vet med sikkerhet at Sokrates har blitt arrestert for nettopp slike lovbrudd tidligere. Sokrates jobber i dag som advokat for firmaet "Hansen blomster og bordell A/S", og trives med dette. Han mener han for utløp for alle hans filosofiske følelser, og dersom han vil gjøre et "go-crazy"-stunt, er det bare til å slenge ut snoppen og løpe rundt i sentrum.

Han drømmer om en dag å kunne reise tilbake til antikken, men han har ikke råd enda, og må derfor jobbe ekstra mye som advokat. Han har likevel troen på at han skal få oppfylt drømmen sin en dag.