Sovjetunionen

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Советский Союз
Sovjet Russia
Sovjetflagg.png
(flagg)
Sovjetskjold.png
(våpenskjold)
«In Sovjet Russia, we kill americans.»
Sovjetkart.png
Hovedsteder Kremlkake
Største byer Sovjet Moscow
Innbyggertall Swei thousends sovjet russians
Offisielle språk Sovjet-russisk
Styreform Demokratisk diktaturisk enevelde
Le Grande Presidente Royale: Vladimir Putin
Løpegutten/Le Grande Vikare Royale: Dmitry Medvedev
Selvstendighet Er ikke selvstendig
Avhengig av Vodka
Uavhengig av Amerika
Valuta Britiske etterretningsfolk
Tidssone Flere å velge mellom
Nasjonaldag I går
Landkode SU
Toppnivådomene .su
Nasjonalsang:
«Puteputin»

«Første steg mot å løse et problem er å innrømme den. Josef påstår at landet hans heter den Sovjetiske Union. Vi sier denne gangen: Hei den Sovjetiske Union»

- Bennito Mussolini ble den andre regjeringsjefen som anerkjente Sovjetunionen

Sovjetunionen er et tidligere land som i dag er bedre kjent som Russland. Unionen ble opprettet under en stor banankrise, hvor det var mangel på bananer over hele verden. Landet hadde stor fremgang under ledelse av Josef Stalin, og ble etter hvert en supermakt bevæpnet med radioaktive katter. Unionen besto av store deler av USA, Sverige, England, Japan og halve Australia. Landet ble drevet av russen fra 1917-2008.

Historie[rediger]

Da den store Hoftakrisen slo til for fult, var det mange som ble misfornøyde med måten Hofta-Klan dyrket og transporterte banane i sandområdene sine på. En til da ukjent mann ved navn Lenin besluttet å gjøre noe med dette. Han la fram en plan for FN hvor han ville ta over et område i Afrika, dyrke bananer og transportere dem på en sikker måte med store kamel-karavaner ved og ta fra Hofta-Klans makt over sandområdene i Afrika. FN var begeistret for planen, men kunne dessverre ikke ta noen av Hoftas områder i Afrika og gi dem til Lenin. Han kunne imidlertid få Halve Australia og USA, noe Lenin gikk med på. Lenin var ingen kløper i geografi, så han ante ikke at disse områdene var ubrukelige til bananproduksjon.

Da Lenin tok en gjennomreise i det nyopprettede Sovjetunionen, ble han rasende over å se at disse områdene var ubrukelige til hans formål. Fortsatt ganske dårlig i geografi, bestemte han seg for å invadere Sverige. Han håpte på at det ville være bedre å plante bananer her, noe som skulle vise seg å være feil. Invasjonen gikk stort sett uten problemer, mest på grunn av at de svenske styrkene bestod av blinde pudler. Aksjonen hadde vist at de sovjetiske soldatene kunne brukes i krig.

Lenin holder tale i London.

Etter at Sverige var tatt, var det fortsatt ikke noen områder hvor Lenin kunne plante Bananer. Redd for at hans elskede land skulle bli invadert av FN-styrker, reiste han nå rundt i verden for å tale sin sak og prøve å innlemme nye områder til landet sitt. I 2 år reiste Lenin rundt for å holde taler. Han klarte å overbevise England og Japan at de ville få det mye bedre om de lot seg innlemme i Sovjetunionen, og slik hadde Lenin endelig funnet et sted å plante sine sterkt ettertrengte bananer. Japan ble sentrum for all verdens bananproduksjon, og Sovjetunionen ble mektigere enn noen land.

Da Lenin plutselig døde i 1934, ble Josef Stalin "valgt" til ny leder for Sovjetunionen. Stalin mente at ingenting var viktigere enn bananer, og drev landet med jernhånd. Millioner av mennesker ble tvangsflyttet til GULag-leirer (Gigantisk Utflyttings-Lek). DaAndre Verdenskrig brøt ut, hadde Sovjetunionen så mange bananer til rådighet, at de kunne lage en gigantisk mur av bananer langs grensene sine. Hæren ble utstyrt med banankanoner og 5 000 sultne gorillaer. Ved å skyte bananene mot fienden og så slippe gorillaene løs, overlevde Sovjetunionen krigen.

Under den kalde krigen fikk Landet tak i radioaktive katter. Sovjetiske spioner fikk tak i plantegninger fra Nord-Korea, noe som holdt på å starte en atom-krig. Heldigvis kom Paven inn på banen og skapte fred mellom landene. Stalin ledet landet helt til 2005. Etter hans død var det flere maktkamper som svekket landet. Bananproduksjonen gikk ned og flere kompanier tok ledelsen på bananmarkede. I 2008 var det enden på visa for Sovjetunionen. Flere land erklærte sin uavhengighet fra landet og til slutt var det ingen som hadde lyst til å lede det. Sovjets siste leder var Vladimir Putin.

Banan[rediger]

Nærbilde av sovjetiske bananer.

Sovjetunionen var verdens ledende bananprodusent i sin tid. Produksjon lå hovedsaklig i Japan, mens andre områder ble brukt til å motta varer fra Japan og så eksportere de videre til utlandet. Systemet fungerte som bare det, og ingen andre kunne organisere bananindustrien som Sovjetunionen. Dette førte til stor misunnelse blant andre bananprodusenter, som ikke var sene om å sette kjepper i hjulene for Sovjet. Blant annet ble det sluppet ut mutterte bananfluer over landet.

Under Stalins styre fikk bananindustrien en stor maktløft. Han fikk rekruttert millioner av arbeidere til å jobbe på bananplantasjer, opphevet alle sikkerhetskrav som senket bananproduksjon og satte inn store ressurser til forskning av genmanipulerte bananer. Fra 1968 til 1997 hadde Sovjetunionen stort sett fritt leide i bananindustrien. I 1998 dukket det imidlertid opp nye konkurrenter som slo seg sammen til et gigantisk kompani. Kompaniet het Banan AS og var en torn i siden for Sovjetunionen. Da landet gikk under kjøpte Banan AS opp store områder av dem, blant annet Japan og Sverige.

Landene[rediger]

Selv om flere land reelt sett var under Sovjetunionen, var de stort sett frie til å gjøre det de ville. Hvert land hadde sin egen regjering, sitt eget flagg, sin egen nasjonaldag og egen valuta. Men alt dette måtte underordnes sovjetiske regler. Det eneste stedet som helt ut var kontrollert av sovjetiske regler, var Bananøya. For de som ikke vet, vi har heller aldri hørt om Bananøya.

Fakta[rediger]

 • Sovjeterne liker bananer.
 • Sovjeterne liker virkelig bananer.
 • Sovjeterne kan ikke tenke seg en verden uten bananer.
 • Alle sovjetere må tjene tre år i bananplantasjer.
 • Sovjeterne hater apekatter.
 • Man kan ikke være sovjeter om man ikke liker bananer.
 • En ekte sovjeter tar ikke et steg tilbake for å nå sine mål.
 • Sovjeterne er teknisk sett i åpen krig med verdensrommet
 • En sovjeter er glad i mammaen sin, som alle heter Moder Russland.
 • Sovjeterne liker virkelig, virkelig bananer.
 • Alle sovjetere som får bananfeber blir skutt.
 • Alle sovjetere er ekte sovjetere og hvis du sier at en sovjeter ikke er en sovjeter, kommer en sovjeter og sovjeterer hjernen din utover veggen.