Endringer

Hopp til: navigasjon, søk

Den franske revolusjonen

2 373 byte lagt til, 21. mar. 2018 kl. 20:09
m
fletter inn innholdet fra Den Franske Revolusjon (ikke korrekt grammatikk)
{{sitat|Alle franskmenn er like, men noen franskmenn er likere enn andre!|[[Napoleon]]|Den franske (r)evolusjonen}}
'''Den franske revolusjonen''' strakk seg fra [[1936]] til [[1945]], og handlet mest om en ny type [[isbiter]] som Ludvig den fjortende gjerne ville få ut på markedet. Dette ville ikke folket finne seg i, så de sendte en liten gruppe opprørere til kongen for å si ham ett alvorsord. Det gikk ganske dårlig ettersom Ludvig & Co. bare bestakk lederen, som forresten het Pierre, med en liten bit [[ost]]. Og en hel del [[vin]].
urt]] reklame er grunnen til den franske revolusjonen at folket ikke fikk de rette oppskriftene på yougurt. De var sånn: "FUUU" og angrep.
== Torkil Den ikke-franske revolusjonen ==Legenden sier at [[Bilde:jousse.JPG|thumb|Mer revolusjon: et bilde av den første franske statsministeren, Jousse Jalapeño. Lett gjennkjennelig med Franskloff-formet-som-en stakkar bonde ved navn Torkil -sko merket rundt armen]]'''Den ikke-franske revolusjonen''' er egentlig en gang plystret serie på TV som kom så tett Marie Antoinettehverandre at det kan være like så riktig å snakke om den ikke-franske evolusjon. Revolusjonen begynte med stormingen av mine-con i [[1789]] i [[Paris]], [[Frankrike]]. Bastiljen ble selve symbolet på den franske revolusjon, fordi det var der alt det statlig franske godteriet lagret. Etter stormingen av festingen fulgte avsettelsen av den franske kongefamilien, på grunn av [[folk flest]] hadde fått avsmak på [[kake]]r og han ble dømt vil ha de godetriene som dobbeltmonarken Louis den 16/17 hadde tatt fra dem. Tredje trinn i den franske evolusjonen var innføringen av skrekkveldet, anført av [[Maximilian Robespierre]], som senere har vist seg å være stamfar til den kjente skrekkskikkelsen Frederick Krüger. En annen gren av familien fører frem til 50 år i fengselMyers-slekten, som den berømte [[Michael Myers]] kommer fra.
Skrekkveldet deles inn i to deler, der andre delen, den store skrekken, førte til at lederskapet begynte å myrde hverandre - av mangel på folk å myrde. Den kraftige nedgangen i folketall det siste tiåret i det attende århundret regnes idag for å være skyld i at folketallet i [[Tyskland]] er større enn i [[Frankrike]]. Samtidig er det viktig å se noen av de positive ringvirkningene revolusjonen har hatt, hvor fritt [[Barne TV]] er ett av kravene Roberspierre hans gjeng med revolusjonære liberalister fikk gjennomslag for har overlevd frem til i dag.
Etterhvert som evolusjonen skred fram fremstod tre ledende skikkelser som alle kalte seg [[Napoleon]], og som alle tenkte på samme måte, og fremmet tanken om at "alle franskmenn er like, men noen franskmenn er likere enn andre".
== Mer revolusjon ==[[Bilde:jousse.JPG|thumb|Et bilde av den første Den franske statsministeren(r)evolusjonen er i dag inne i femte utviklingstrinn, Jousse Jalapeñoogså kjent som den femte republikk. Det er uvisst når (r)evolusjonen skal komme til sitt endemål. Alle ville ha Napoleons kake. Lett gjennkjennelig med Franskloff-formet-som-en-sko merket rundt armen]]
{{Frankrike}}
 
[[Kategori:Historie|revolusjoner]]
 
[[bar:Französische Revolution]]
[[cs:Velká francouzská revoluce]]
[[de:Französische Revolution]]
[[el:Γαλλική Επανάσταση]]
[[en:French Revolution]]
[[es:Revolución francesa]]
[[fi:Ranskan vallankumous]]
[[fr:Révolution française]]
[[it:Rivoluzione francese]]
[[ja:フランス革命]]
[[pl:Rewolucja francuska]]
[[pt:Revolução Francesa]]
[[ru:Французская революция]]
[[zh:法国大革命]]
Byråkrater, IP-kontrollører, emailconfirmed, rollback, Administratorer
4 326
redigeringer

Navigasjonsmeny