Spill

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Spilling er en sport det er svært vanskelig å bli god i. Mange dør av spillegalskap, som Stephen Hawking. Andre ender opp uten venner, og må jobbe i en tegneseriebutikk. I noen få tilfeller blir de gode nok til å jobbe som spillere.

Firkanta.jpg

Spillegalskap[rediger]

Kjente symptomer på spillegalskap er firkantede øyne (spesielt vanlig for de som spiller blokkspill som Roblox og Minecraft) og søvnløshet.

Spillegalskap kan begynne når som helst, men vanligvis når pasienten 12-13 år. Etter nok tid med stillesitting, ingen kontakt med andre mennesker utenfor spillet og mye snacks, kan det hende at kroppen utvikler seg til å bli Pro (slang for profesjonell).

Kjennetegn på ekte spillere[rediger]

  1. De vet ikke hva vennene og familiene deres heter.
  2. De har ingen venner i virkeligheten
  3. De sterkeste musklene deres ligger i tomlene
Helsemessige forbehold
Helsesymbol.png

Artikkelen er dessverre refusert av NHI og donert til Ikkepedia på grunn av for høyt innhold av radioaktive isotoper til å kunne resirkuleres. Selv om du vanligvis ikke skal høre på helseråd du leser på obskure enkeltsider på nettet, er dette den eneste kilden til informasjon om emnet, og du kan dermed trygt forholde deg til den (det sparer deg dessuten minst 190 kroner i konsultasjon hos lege!).
Helsesymbol.png
Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Large sauce kjottkake.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger å forbedres Stop hand.png
Denne artikkelen trenger mer saus. Det trengs alltid mer saus.