StarCraft

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk


StarCraft er en profeti som baserer seg på historien som faktisk vil hende om de tre rasene Terran, Protoss og Zerg, rundt år 2500.

Tre Raser[rediger]

For at spillet ikke skal være en ny Z eller annet piss hvor alle spillerne har forskjellig farge er Starcraft tredelt. Dette insinuerer at intelligente vesener består av forskjellige raser, og Blizzard er derfor et rasistisk firma.

Terran[rediger]

Terran er menneskene i historien som bruker overdrevent store drakter som er altfor tunge å ta på på egenhånd. de liker å sipe sigarer mens de slenger dritt til protos å semi homofile dritt sekker som tittentei

Protoss[rediger]

Protoss er en rase som er hysterisk gode til å kaste ting på fiendene sine, derav navnet Protoss (Pro = Profesjonell + Toss = Kaste på engelsk). De mangler munn, nese og ører og snakker med hverandre ved å skrive utydelige tegn i sin egen avføring, eller simpelthen snakke telepatisk. De bruker rustninger som øker styrke, smidighet og evnen til å vinne alle stirrekonkuranser med andre dummere raser.

Zerg[rediger]

Zerg var opprinnelig høyt utviklede Pokemons fra planeten Nabb. Da en alvorlig og ukjent sykdom grep planeten muterte alle de relativt søte skapningene til grusomme beist som begynte å åpent praktisere kannibalisme og assimilering av DNA. De smarteste av disse klarte å tvinne hjernene til de nye skapningene til å myrde med grusom effektivitet. Dette utviklet et Overhjerne som kan styre alle Zerg hvor de enn er i universet. Siden beveger Zergene seg rundt fra planet til planet med en uhyre avansert taktikk som de kaller "Zerging" som går ut på å kjøre over fienden og gi blanke i egne troppers liv, fordi om de mister en, kommer ti andre og tar plassen.

Enhetene[rediger]

Zergling[rediger]

Populært kalt Ling, etter den kinesiske fotballegenden, er zergling den beste enheten til zerg. Den er rådyr, og bør forsvares om man greier å samle sammen nok superdupersaft til å lage dem. Dessuten er de søte og uskyldige og ville aldri finne på å gjøre noen noe vondt, akkurat som kinesere flest.

Hydralisk[rediger]

En hydra tilsvarer en bærumsoss som spytter snus i ansiktet på folk som okkuperer leskurene deres. Hydra blir alltid eid av slemme vultures, så de muterer alltid til lurkers og graver ned hodet i sanden fordi de er så engstelige.

Bilde av en ekte lurker

Lurkers[rediger]

Lurkers, hasulurkers, eller slimåler som mange kaller dem, er koselige og hyggelige. De inviterer deg alltid til te hvis du kommer innom, som pokemons flest alltid gjør ( ihvertfall når de kommer ut av skapet/kula si ).

Kjente taktikker[rediger]

4-pooling[rediger]

Når de skal ha en virkelig spennende kamp pleier alle de beste zerg-spillerne å bygge spawning pool og så lingrushe fienden allerede når de har fire droner. Dette kan man gjøre helt uten å tape noe makroøkonomi eller uten risiko for at motstanderen skal mikroe dem og eie dem tilbake fordi de har ti ganger så mye penger. Slik eier de beste zergspillerne både terran og protoss hver gang.

Camping[rediger]

Dette tilsvarer en helt vanlig campingtur. De respektive rasene tar med seg campingvogna si eller teltet sitt, og setter det opp et stykke utenfor basen. Der har alle enhetene fest til de blir så fulle at kampen er over. Noen hevder at det betyr å sette opp en million turrets/cannons/sunkens i basen sin og lage en uknuselig hær av en milliard carriers/guards/battlecruisers, men de som hevder det er IDIOTER. Det er ikke fysisk plass til en million turrets på et brett engang hvis man prøver. OG man kan ikke ha en milliard battlecruisers fordi 1. det er dust, og 2. man kan bare styre 12 om gangen så det hadde tatt litt tid å flytte alle liksom.

Pr0 spillere[rediger]

De sykeste spillerne av StarCraft er to norske randoms som bruker nickene Plex0r og ShaggU4Cash. Alle andre som prøver å være i nærheten av like god vil bli massakrert av 4 battaljoner med Battlecruisers og Carriers.