Star Wars Episode II: Attack of the Clones

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Star Wars Episode II: Attack of the clones er en norsk familiecomedie om Anakin Skytrasker, Oppi-Vann Kenobi, Palpatine (også kalt Harald V) og alle de andre vennene deres. Den er produsert i sammarbeid med Lars Monsen.

Handlingen[rediger]

Filmen starter med at Padmé Amidala og onkelen hennes gjør innbrudd i Naboo Narkotikafabrikk. De sniker seg rundt og ødelegger Narko-droider på jakt etter en liten beholder. Når de for tak i den forter de seg ut og flyr vekk i et stjålet romskip. I mellomtiden har Anakin tatt Obi-Wan på fersken i å se på jar jars dårlige tegnefilmer uten ham. Han styrter vekk i tårer og robber den første brusautomaten han finner for å selge det i en senere film. Padmé leverer spesial-narkotikan til Mace Windu som vokser og blir 2 meter høy. Han dreper så Yoda for å ta all ølen hans, men vet ikke at Yoda hadde på seg et drapssikkert slips. Så vasker Yoda Mace Windu med salo så han ikke skall prøve det igjen. Men Mace slår seg sammen med Darth Maul og Qui-Gon Jinn, som for anldeningen har blitt levene igjen, for å invadere klonehjemmet, men klonene er for mange og sender dem på flukt. Anakin har tilgitt Obi-Wan og de to må nå redde galaksen fra gudene-vet-hva. Tilbake i Irak hvor Mace, Maul og Qui-Gon fortsatt er på flukt har det oppstått et problem, Maul har gått tom for ketchup og sot til å smøre inn i fjeset (og de blir angrepet av den Irakiske hær). Men Anakin og Obi-Wan kommer flyvende i siste liten å redder dem. Til slutt spiser alle et festmåltid og feirer. Men Boba Fett kommer og spør hvorfor han ikke fikk være med i filmen. Men Qui-Gon sier bare: "But aren't you in the movie now? Hey this isn't salmon! I ordered salmon!".Boba godtok det (bortset fra det om laksen til Qui-Gon, det syntes han var mystisk) og R2-D2 fikk selvfølgelig være kelner som en øvelse til kelnereksamenen hans neste uke.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.