Stat

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«En stat er et sted der nordmenn bor»

- Bill Nye

En Stat, Staten, Stater, Statene denne måten å si ting på viser at ordet er av hankjønn... Årsaken er klar, en fransk konge eller keiser (enten solkongen eller en bitte liten Korsikaner ved navn Napoleon) sa Staten, det er meg (på fransk) siden denne opphøyde personen var mann, ble alle ord definert av denne personen hankjønn. (Noen sier maskulint substantiv.)

Et ord på 4-8 bokstaver som ofte nyttes i setninger som: Nå har dem gjort det igjen, tatt alle penga mine. **** ta staten, dem må da ta anvar for folk og folks velferd (Velferdsstaten). Nå må staten ordne opp i disse greiene her.

Staten er ofte geografisk avgrenset, men siden folk har dødd gjennom hele historien i kriger mellom stater, så er man ikke helt sikker. En dag kan en mann bo i Norge. Så dør en konge og kona hans som er dronning i Danmark blir sjef, da er putselig denne mannen dansk, og om han hadde levd så lenge som 400 år så ville han ha sett at han ble svensk. Det å bli svensk er ikke vanskelig, det er bare å være dansk i en krig som ikke har noe med det å være norsk. så vil en fredsavtale bli skrevet og så er mann svensk.


Europa har bestått av mange stater, men på grunn av diverse kriger, kupp, og generell kjip oppførsel fra de som har styrt staten har masse mennesker dødd, de siste 10 årene har europas stater vært ganske snille mot hverandre og sine innbyggere.

Tyskland og Russland, to Europeiske stater har latt sjefene i disse statene gjort skikkelige dumme ting.

de fleste Stater gjør dumme ting fra tid til annen. Nå om dagen der det de såkalte Amerikas Forente Stater (USA; United States of America) som gjør de mest dumme tingene.

Det finnes ofte valg i statene, noen blir valgt, andre tar makta Alex kommer til å makta ihht til NRK.