Stokmarknes

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Stokmarknes er navnet på den vesle bygda et sted i Nord-Norge. De beste beskrivelsene av bygdas beliggenhet er et sted ut mot havet, vestenfor solen og øst for månen. Ut ifra disse detaljerte beskrivelsen har flere forskere konstatert at bygda er på en øy, og at denne øya befinner seg et sted i havet. Bygda ble endleig funnet i 2010, men har ennå ikke funnet sin plass på kartet, dette på grunn av en manglende interesse for en lengre geografi-prøve.

Et eller annet sted her befinner Stokmarknes seg

Befolkning[rediger]

Ettersom det har tatt lang tid å lokalisere Stokmarknes, har man hatt liten tid til å få et innblikk i befolkningens nokså fåfattet og kjedlige hverdag. Men frykt ei, det har blitt en økende interesse for forskningen av kjedelige ting. Dermed har flere og flere BORED-forskere valfartet ned/opp til øya for å få seg litt sårt tiltrengt erfaring.

Beboerne som går inn i hen klasse som heter 'De kule' Kjører som regel en motorsykkel som er en Yamaha Virago 125cc Twin motor turbo. Disse er de som ruler plassen. Det er mange gamlinger i byen. Gamlingene kjører passat når de skal på bingo kveld


Morsmålet på Stokmarknes er klingon. Kosten består av torsk, torsk og litt mer torsk. Torsk blir spist til hvert måltid, hver dag, hele året på Stokmarknes. Det eneste unntaket er på nasjonaldagen (31. Februar), i bursdager og i bryllup (da blir det servert sei). Alle på Stokmarknes røyker, både menn, kvinner og barn, og de røyker overalt. Og når vi sier at de røyker overalt, da mener vi OVERALT!

Tro det eller ei, det er en viss form for jobbindustri på Stokmarknes. Den er tett knyttet til industrien på Børøya og Corleone-familien. Corleone-familien styrer all jobbindustri på Stokmarknes, og de bruker den til å produsere ulovlige vaffeltørkere.

De har alltid en finger med i spillet, uansett hva det er!

Det sies også at Corleone-familien har en finger med i narko-handel, men ingen har kunnet bevise noe.I følge noen av innbyggerne på Stokmarknes, har flere prøvd å få has på familien, men hver gang de nærmer seg saken, har det de plutselig fått et tilbud de rett og slett ikke kunne si nei til.

Kjente personer[rediger]