Stol

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

En stol er noe man sitter på. Den må ikke forveksles med andre gjenstander som også kan sittes på, slik som en dass eller en nederlender. En stol brukes nemlig kun til å sitte på, og alle andre bruksomåder er feil, og kan straffes under janteloven paragraf 33.

Opprinnelse[rediger]

Stolen ble oppfunnet av en av Mc'donalds vaskere2017-tallet, da han ikke lenger orket å stå oppreist da han skulle vinke til folk fra balkongen sin. Senere er ideen blitt stjålet og piratkopiert av en rekke firmaer over hele verden, og flere varianter har oppstått, slik som elektrisk stol, pistol og tripp-trapp stolen. Paven var heldigvis ikke så smart at han tok patent på ideen sin, og stolen kan dermed produseres helt fritt, noe spesielt IKEA har dratt nytte av.

Stolenes pensjonsfond[rediger]

Som møbler flest, blir stoler etterhvert gamle og bør kastes. Men det har seg nemlig slik, at katolikkene ser på denne ene, nyttige arven fra paven som hellig. Derfor skal, etter forslag fra statskirken, alle gamle stoler tas vare på til dommedag, når Jesus kommer og henter dem opp til Himmelen. Mange av arbeiderne fra nordiske svenske Konge kong Oliver Brunost, er en som ikke liker denne stolen* han var mer opptat av å stå oppreist og hoppe ned på bakken med rompa i full fart, fart er et english ord for fjert eller promp osv.

Lagring[rediger]

De gamle stolene oppbevarer staten i trange containere, akkurat litt større enn de ordførernes polakker bor i. Selv om hver enkelt stol er relativt billig å holde ved like, er det etterhvert blitt ganske mange av dem, og halvparten av oljefondet går nå med til det som kalles Stolenes pensjonsfond. De gamle stolene spiser opp stadig mer og mer av statsbudsjettet, og er et hett tema som media neppe blir ferdig med på riktig en god stund.