Stratos

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Stratos ble oppfunnet tidlig på 1600-tallet av Den Hellige Ånd. Den er lett, luftig og poreløs. Hjelper veldig for dem med porer og som ikke kan bære tunge ting. Stratos består egentlig bare av luft, det du ser som du tror er innhold er bare illusjoner. Dette er nåtidens verste rusmiddel og doper deg ned på 123. Etter en eller to biter kan du føle deg veldig lett og høy på pæra.

Produksjon[rediger]

Stratos produseres ved at Nidar kjøper melkesjokolade fra konkurrenten Freia. På turen med melkesjokolade fra Oslo til fabrikken i Trondheim, stopper lastebilene i Venabygd i Gudbrandsdalen for å fylle sjokoladen med luft fra stratosfæren.

Kosepose[rediger]

I etter tid kom stratos produsenten med en ny pose, stratos kosepose, denne har større effekt etter som den bobbler av glede. Når du føler deg lett og luftig kan du være heldig å få sett flyvendeku. Andre bruker denne bare til å oppnå kos etter som de ikke kan få det på andre måter.


Stratos kua[rediger]

Stratos kua også kjent for sin blåe forkledning og sinne sang er også en fare truende art for jordas befolkning. Sammen med sine medarbeidere, Laban seigemenn og Bamsemums, planlegger Stratos & CO å ta over jorda. Denne saken jobber de enda over.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.