Strekmannen

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Strek.jpg The Strekman was here.

Denne artikkelen har blitt maltraktert av selveste Strekmannen. Dette er en stor ære for både Ikkepedia, og artikkelens forfatter.


Strekmannen (f. 1975) er et mystisk vesen som holder til her på Ikkepedia. Det er han som setter streker over ord og setninger. Dette kan til tider være irriterende, da han slår en strek over viktige saker en gang i blant også.Dette kan være veldig provoserende når man skal prøve og nyte god humor.Bakgrunn[rediger]

Strekmannen ble født av meget velstående foreldre i det Herrens år 1975. Under drektigheten, røykte moren hans hamster flere ganger, og det spekuleres i om dette er en av grunnene til at han ble som han ble.

Etter fødselen prøvde foreldrene hans å skjule ham så godt de kunne i kjelleren, for at ingen skulle oppdage morens hamsteravhengighet. Dette funket helt fint, inntil Strekmannen på sin 30-årsdag mottok en PC med Internett. Strekmannen fikk kontakt med mennesker fra "det mystiske utenfor", den virkelige verden. Strekmannen ble meget aktiv på flere nettsamfunn og liknende, spesielt Ikkepedia.


Til tross for sin aktivitet på Internett, er det ikke noen dokumenterte fotografier av Strekmannen. Det er imidlertid registrert over 3,000,456 tegninger av Strekmannen, hvorav de fleste kommer fra barn og voksne uten videreutviklede kunstneriske ferdigheter.

Fantomtegning av Strekmannen i kjelleren med datamaskinen sin. Kan det være slik han ser ut?

Strekmannen er nå død! RIP. Han tok overdose med hamster.

Fakta om Strekmannen[rediger]

Her følger en liten liste over fakta om Strekmannen.