Sugerør

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Et sugerør brukt under andre verdenskrig av armenske soldater.

Sugerøret er en gjendstand som brukes til å ta inn væsker, blandt annet, Hamstermelk. Mange bruker det allikevel til å utføre truserøsk på mindreårige stubber rundt om i skogene.

Sugerøret er altså et rør som er egnet for suging. Det ble oppfunnet av en eller annen mann i England for omtrent 40 år siden. Ordet sugerør kommer av den engelske formen for ordet, Suckpipe. Sugerøret finnes i omtrent hele verden, men er forbudt i India fordi konkurrenten, Sugeposen allerede har erobret sugemarkedet der.

Sugerøret ble også brukt som våpen under Andre verdenskrig.


Historie[rediger]

En eller annen mann i England oppfant sugerøret da han prøvde å smelte om en plastbøtte. Det skulle egentlig bli en ny form for plastorm, men resulterte i et Sugerør. Han begynte med å gå med det i munnen til daglig, og sugde alt han kom borti (dette forklarer kanskje hvorfor han senere ble smittet av HIV). Han døde en forferdelig død da han ble sugd fram og tilbake i en sugepose.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.