Svampebob Firkant

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
svampebob firkant mens han prøver å bli den nye Hitler

Svampebob er den karismatiske TV-figuren kjent fra Dvergeland og voksen-bladet Aktuell rapport. Han er på Dvergsk mer kjent som "SpongeBob Squarepants".

patrikk sjøstjerne er svampebobs beste venn/finnde/intetkjønn

De amerikanske og dvergske tabloidene har i flere år spekulert i SvampeBobs hjerne, etter den uheldige episoden for en milion år siden. En av hans private videofilmer lekket da ut på nettstedet YouTube og skapte stort oppstyr i medieverden. Filmen viste sjokkerende snutter av at SvampeBob lekte gjemsel med sin lille sneglevenn, Gary. Det tok ikke lang tid før en annen hendelse rystet vår klode, fordi bare noen dager senere lakk det ut bilder på nettet av Svampebob som tydelig inhalerte nye leker som heter tikken. SvampeBob har fått brannskader en rekke ganger – det forklarer alle hullene hans! Helt siden har han holdt på med sitt rasistiske TV-show, men i 2015 fikk han et rasende traumatisk sinneanfall der han gikk rabiat og drepte alle de små vennene sine.

Eksterne referanser[rediger]


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.