Svelvik

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Svelvik er en norsk kommune den er ikke en ku eller en pose med appelsiner.Den kan ikke kalles ett tettsted for innbyggerne bor ikke tett nok Noe som er smart siden det da blir vanskeligere for Sør-korea overhode og ta knekken på dem. Svelvik var oppe til vurdering i 2010 , men selv om alle innbyggerne var tette var ikke det god nok grunn til å gi byen tettsted status.Ny vurdering vil bli gjort når Liv Signe Navarsete‏‎ får bygg ferdig tunnelen til hytten sin som hun okkuperer ved Drammensfjorden.Men det er en en by helt nord øst i Vestfold og mange av innbyggerne har møt Vegg.Svelvik består for det meste av kjedelige eldre "a4" gamliser som går på kiwi og snakker med personalet. Rånere kan også bli sett på den lokale bensinstasjonen om kveldene.

Men vi ser jo ikke den grensen under vann.[rediger]

Svelvik kommune grenser litt hitt og litt dit.

Øst for Drammensfjorden ligger de store Selleri og Plumme‏‎ åkrene. Som er Selvik,s største eksport artikkel og levebrødet til ti tusener av Selvikere.Svelvikstrømmen er dyr og til stadig irritasjon for innbyggere men heldigvis har Ordfører Jean Reno‏‎ gått til valg med løft om og senk strømprisene ved og kutte ned på antall varmeovner som står på i hjemmene til Selvikerene. Bosetninga i kommunen er samlet om kystområdene, særlig tettstedene Svelvik, med 3923 skogkledde åser ,2006 innbyggere i jordbruksområder og er en kommune som heler mot Unge Høyre politisk.

Tidligere tider.[rediger]

Det helle startet med en prest som hadde for mye gjeld i oslo 2. mars 1861. Av frykt for å bli lynsjet fikk han ett syn om og ta med seg sine kreditorer og starte guds by på ett hellig sted som bare han viste om.De dro ned til kaien og for 1845 riksdaler (som han lånte ) fikk de seg ett seilskip å dro til Drammensfjorden hvor han grunnla Selvik og siden det var så mange kreditorer med på turen ble Svelvik ett bank mekka på begynnelsen av 1900 talet.

Utdanning[rediger]

Er ikke nødvendig vi stoler fullstendig på fornuften til den vanlige Selviker. men hvis du har spesielte interesser i hjerne gym kan du drikke deg full å prøve å balanser nedover ett rekkverk . Vist det ikke gjør deg sliten i hode så du sovner .Så sovner du nok når du faller og treffer asfalten å neste dag har du komet på bedre tanker.

Kjente svelvikinger.[rediger]