Svensk

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

«Oh, what a handsome face!»

- Ei amerikansk kjerring

«Nehei, det va inte jag som fes!»

- Sagt av en svenske

Svensk er et gebrokkent språk som til daglig snakkes i Sverige. Svensk oppsto da nazistene kom til Norge, og kastet alle de dumme folkene over grensen. Det er ikke dokumentert, men man finner tydelige spor av at svensker ikke er så veldig smarte i såkalte svenske-vitser. Her er noen eksempler:

  • Hvorfor kjører svenskene på midten av veien?
  • Fordi de er redde for de ville blomstene på veikanten.
  • Hørt om svensken som gikk til politiet fordi paraplyen hans var slått ned …?
  • Hørt om svenske som fikk sparken som brannmann fordi han var redd for slanger …?
  • Et svensk toseters fly styrtet for en stund tilbake på en kirkegård i Sverige. Til nå har de funnet over 150 døde, men svenske myndigheter forventer at dødstallet vil stige ettersom de fortsetter å grave.

Som man kan se, svensker er rett og slett dumme. De spiser bare poteter og er veldig ensomme. Man kan regne ut IQ-en ved å sammenligne dem med en potet. Den matematiske utregningen for å finne IQ-en til svensker er: [math]\displaystyle{ X(svenske)= 00.0X*0^+=0+0 }[/math]

Noen tror at svensk er et tullespråk, noe som forsåvidt er sant, siden det bare er tullinger som snakker det. Et annet eksempel på at svensker er dumme, er at de gir navn til mobilene sine, som f.eks Ericsson.

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!