Sørpolen

Fra Ikkepedia
(Omdirigert fra Sydpolen)
Hopp til: navigasjon, søk
Antarktis
NAOBLHJMG
Sydpolen
Soviet-antartica.JPG
(flagg)
AntarcticCoatOfArms.gif
(våpenskjold)
«Ice!»
Hovedsteder Hamar
Største byer Ingen
Innbyggertall
Offisielle språk Polsk
Styreform Har ingen styreform
Keiser: Keiserpingvinen
Statsminister:
Selvstendighet [[1881

]]

Avhengig av
Uavhengig av Nordpolen, Sahara
Valuta Svartebørs
Tidssone Litt bak Russland, men mange timer foran USA
Nasjonaldag Vintersolverv
Landkode IS
Toppnivådomene Internett kommer om ett års tid, i juli 2021.

Sydpolen ble opprettet etter Nansens, Amundsens, Osama bin Ladens, Hjalmar Johansens og MacGyvers mislykkede ekspededisjon for å finne metanolens fødested. Man kom i land, og etter å ha konstruert et hjemmebrent-aparat av to binders, en plastpose og tre spiker, bestemte de 5 mennene seg for å grunlegge et helt nytt samfunn. Dette samfunnet ble i starten hetende NAOBLHJMG etter Initsialene til de 5 oppdagelsesreisende, dette ble etter vært upraktisk siden Osama Bin Laden truet med å sprenge alle i lufta side NAOBLHJMG betyr jeg spiser stekt svin til middag hver dag, på arabisk. Man kan kanskje si at ekspedisjonen var mislykket siden man tross alt ikke fant metanolens fødested, men man gjorde en ny oppdagelse, kalt is og propanol som viste seg å holde en normal alkoholiker inne i en konstant rus i minst 2 uker. Vanlige mennesker bør ikke drikke dette side alle flaskene inneholder en sporingssender (som ikke kan drites ut) som gir CIA og Elton John muligheten til å se hva som foregår på innsiden av rompehullet ditt.

Vitale fakta[rediger]

Areal: Umulig å fastslå siden global oppvarming krymper Sydpolen hver eneste dag.

Folketall: De vaneligste skapningene å se på Sydpolen er nordmenn i Volvo 240 (som forøvrig også er svensk) som klager over alle de jævla svenskene. Man finner også innslag av urbefolkning (ompa-lompaer og pingviner) og restene etter en lettere tvilsom CIA finansiert Islamsk terrorgruppe grunlagt av Osama bin Laden og Kjell Magne Bondevik i 1999.

Økonomi: Sydpolens økonomi er grunnlagt på enkle prinsipper om markedsøkonomi og salg av Volvo og Saab. Sydpolens største eksportintekt kommer fra 2 produkter kalt snus og tafatt øl med kun 3,5 % alkohol.

Sydpolen kalles ofte også Svinesund eller Strømstad.

Keiserne av Sydpolen