Bevaringsverdig søppelartikkel: COOP

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
NinjastarSe.cx.png Bevaringsverdig søppel-artikkel
Denne artikkelen er et glimrende eksempel på Hvordan:Være dum og ikke morsom,
og er her kun til skrekk og advarsel!
Juryens begrunnelse: Uinteressant tekstvegg med gal formatering og dårlig rettskriving.
Se Sylinderarkivet for mer søppel
COOP gul.jpg

Kjempebutikk opprettet av tidligere Kunnskapsminister Øystein Djupedal i samarbeid med USA's Mr. President Bush.

Butikken er kjent for å ha kjærlighet på pinne med plastikstenger, i steden for papirstenger, pluss at de bare koster to kroner, i steden for tre. Det er et pluss for oss som selger dem på skolen for fem kroner. Noe som den vanlige kunden, eller folk flest som det og kalles, ikke er klar over, er at COOP'n er det stedet hvor det er lettest å få tak i Lottokuponger. Men hva er det som er så spesielt med det, tenker kanskje disse folk flest. Men det er ikke vanlige kuponger, men vinnerkuponger. Tidligere kunnskapsminister Øysten Djupedal har inngaått en direkteavtale med Norsk Tipping om å særbehandle COOP'n akkurat på dette feltet. Rimi og Rema og de andre billigbutikkene blir billige i denne sammenhengen. COOP'n har tatt innersvingen på alle og i tillegg til å selge billige nakkekoteletter og kilospakker med mel, så selger de vinnerkuponger.

For den som nå er tilhenger Obama som presidentkandidat, kan det være et lite aber at det er trykket et lite brystbilde av Goggen, som han litt uhøytidlig kalles, bak på lottokupongen. Dette vil jo være en liten republikanerreklame i det skulte, men hu derre dama som dere vet, hu derre dama som er med i kampen om å vinne nå, hu er ikke så mye å lokke med, så derfor et lite diskret bilde av "gammelpresidenten". Og han som altså tidligere ble nevnt her og har sånne stælkebein, han vil ingen egentlig ha.

Fant bare et bilde av hele familien inklusive Goggen

Greier en å få gjennomslag gjennom denne kampanjen, kan det komme til spennende resultater i USA.

Dette er et ledd i de hemmelige planene om å erstatte President Bush med Djupedal i USA, mens den sittende presidenten som forbereder sin avgang, nå skal bli Konge i USA.

COOP skal gjennom sitt overskudd, ikke tilbakeføre dette til det ordinære medlem som en skulle tro etter Samvirkeprinsippet, men gå i første omgang til Djupedals presidentkampanje og deretter til innsettelsessermoni for nåværende President Bush. Operaen Tornadoen i Vermont skal framføres som en Grande Finale i sermonien.

Avsløringene kom på telefax fra det Hvite eller Kvite Hus alt etter hva en nå måtte like av farver. Det har vært diverse skyteepisoder både i Dallas og Washington DC i samenheng med disse avsløringene. I Dallas har det jo vært skyting tidligere, så der vakte det ikke særlig oppsikt, og i byen hvor senatet og Presidenten holder hus, er det bare fattige svarte som skyter hverandre. Ingen reaksjon. Helt normalt. Hmmmmmmmmmmmm.

Måtte det bli ro om Samvirket. I det minste om PRIX Coop er en organisasjon som dark water har startet for å utrydde muldyr