Bevaringsverdig søppelartikkel: Mjær Ungdomsskole

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
NinjastarSe.cx.png Bevaringsverdig søppel-artikkel
Denne artikkelen er et glimrende eksempel på Hvordan:Være dum og ikke morsom,
og er her kun til skrekk og advarsel!
Juryens begrunnelse: Her har forfatteren mest sannsynligvis ikke fått med seg at Ikkepedia ikke er et sted for fjortisblogging.
Se Sylinderarkivet for mer søppel

«Det er helt utrolig skolen brant ned i 2 verdens krig barn ble konger,presidenter så spennende.Elev om 2 verdenskrig

- {{{2}}}

Mjær Ungdomsskole.

Straffet elev

Selve byggningen er lagd av leire, men det er malt uttapå, så det ser ut som murstein. Mjær blei byggi den gangen den første rektoren blei rektor på Mjær Ungdomsskole, og har stått der siden. Det vil si... for et par år siden blei skolen flytta litt til høyre. Det har vært ca. 635,3 fotballkamper på skolen, og 557% var uten tilskuere, og det kan forøvrig nevnes at skolen har den verste scoren på matematikk-rating. Skolen har ett på ; *A, B, AB, A+, 5/4, BD resius+. Skolen har følgende karakterer å tilby:

 • Helt ræva.
 • For jævlig.
 • Ganske sugent.
 • Holder ikke.
 • Verste jeg har sett hittil.
 • For noe dritt.
 • For noe dritt +.
 • Katta mi kunne gjøre bedre selv om den er dau.
 • Hakke sett på'n men sikkert noe forbanna piss.
 • Hvis du er den beste så lurer jeg på hvor sugne de andre er.

Skolen hjemsøkes av spøkelser på heltid, som noen av elevene der har fått erfart... Skolen ligger like ved Spar! (På Spar er det forresten tilbud på pizza! Før kosta det 35kr, nå koster det 34,51kr for en pizza!) ^^

REGLER PÅ MJÆR

Her får du grå lapp får:

 • Bråk i timen. (som betyr: Pusting, hjertebanking, sikling, raping, tramping, teksting, drikking, spising, å se på andre mer enn 13 sek, pusse brillene, rive i ark, bla om i sider i bøker uten at lærer'n sier ifra først, å le, så får du latterkule midt i timen sliter du noe helt jævelig!)
 • Man får også grå lapp for: Kyssing i friminuttene, (spess med lærerne... æsj!) gjøre lekser, å klå på andre, (selv om det er veeeeeldig fristende)å bare spise halve matpakka, å ikke ha noe sunt på matpakka, å ikke bli igjen i byggningen når det er brannøvelse, å date lærere. (selv om det er annbefalt)
 • Man får nedsatt oppførselskarakter av å få en halv grå lapp... Grå lapper er forresten veldig godt med ketchup.

Man får gul lapp for:

 • Å ikke gå i gule klær, å glemme å gi lærer'n gult eple både før og etter timen, å ikke ha gul matboks, å glemme å ha glemt at man hadde glemt å glemme den jævla glemmeleksa, å ikke ha gjort alle 340921 oppgavene som skal gjøres hver dag.
 • Man får nedsatt ordens/respekt karakter av å få ca.3,4 gulgrønne lapper og/eller pannekaker.


Som om Gule og Grå lapper var ikke nok.

Første skoledag får man en lapp med overskriften: Mjær Ungdomsskoles verdigrunnlag. Der står det 6 punkter;

 • DU SKAL FØLE DEG UTRYGG! Derfor griper vi IKKE inn mot all form for vold og mobbing.
 • DU ER FAEN MEG IKKE VERDIFULL! Derfor griper vi IKKE inn mot all diskriminering og krenkende språkbruk.
 • DU SKAL KUNNE FUCKINGS SAMARBEIDE MED DEG SELV, VI DRITER I DET! Derfor pågriper vi IKKE inn ved konflikter.
 • DU SKAL HA ET JÆVLIG ARBEIDSMILJØ! Derfor begriper IKKE inn mot all forstyrrelse i timer og mot hærverk.
 • DU SKAL HA ET FUCKINGS FÆLT OG ET HELVETES BRÅKE MILJØ HELE DA'N! Derfor forgriper vi IKKE inn mot bråk og uro.
 • GOD HELSE FREMMER BARE DRITT!

Derfor grabber vi ikke inn mot bruk av :

HELVETES HISTORIKK DRIIIIIIT!

Skolen blei byggi når den blei, og Mjærvannet har aldri hatt så mye vann enn den gangen, ungdommer over hele Ytre grein. I dag drikker vi vannet som kommer fra det vannet, fordi alle vasker og avløp er kobla til det vannet. Vi drikker det vi driter ut, "resirkulering og sparing med penger!" er rektors slagord når det gjelder den biten.

Rektor lagte en tegning som forklare resirkuleringen i Mjærvannet.

Skolen har hatt to rektorer siden den blei byggi, kanskje ikke så rart, fordi har både dag og kvelds skole med de samme elevene.Spøkelsene som hjemsøker der er spøkelsene til elever som tok for mange energi tabbeleter så deres sjel aldri fikk hvile, men går igjen for spøke på Mjær. Skolen har hatt ca. mange elever - det var en som ikke ville gå der, ( hans navn må aldri nevnes ) og som heller ville begynte på skole i et annet fengsel i Akershus. Skólèn hàr hàtt èn kjèndís på bésøk: Ordfører'n, når han/hu skal ta imot penga fra gi èn time aksjonen, og rekorden på mest penger er 19,90, og er dermed på tilbud.Vanlig pris er 20.50. Skolen har dessuten erstatta alle knuste ruter, ødelagte ting og tang osv., og har ikke mer penger igjen til strøm snart...

HVORDAN HAR ELEVENE DET PÅ MJÆR?

Vel, du er heldig hvis du går ut 10. levende! Vanlige dødsårsaker er læreres dårlige ånder og for mye lekser!

Så mange valg . Spøre om hjelp eller puste frisk luft .

HVA LÆRER ELEVENE?

Elevene på Mjær lærer nok nesten det samma som de på andre skoler gjør. Mjær kan tilby å lære dem forskjellige språk, som: Higashino, (et språk rektor fant på) kroppsspråk, tegnespråk, ordspråk, banneord, halvgammal norsk, kebab svensk, fiskisk og apsk. I seksualundervisning lærer de hvordan man skal svette mest mulig når man sjekker opp jenten slik at hun blir glatt til senere kos, og vi fikk 300 gratis kondomer på deling. Dessuten skulle vi prøver de på noen gele klumper , men heldigvis ble det brannøvelse og jeg fikk enda en gul lapp. I naturfag får de lære hvordan man skal komunissere med dyr. I samfunnsfag lærer man hvordan vi skal bli verdenshersker eller hennes tjener. I matte er 1 + 1 = 4. I mat og helse spiser de det de lager de lagerFor så og måtte ta gjenopplivning på hverandre.For alle matvarer gikk ut på dato for 16 år sida. Bra at det heter "best etter" på Mjær. I gym lærer elevene å løpe fra problemer, karakterer, bomber og farlige dyr. Det er i gymmen flest menneskeliv har gått tapt.

Slike ligger det i gymsalen

I knus og hærverk lærer de seff å ødelegge sine egne liv. I engels lærer de ord som "fuck", "ass", "bitch" og "Gay". I RLE, som står for Relgler Lurer Everywhere, lærer de omtrent det samma som på Samfunnsfagen, men det må jo være flere fag å plage elevene med...

Man får karakter på;

MJÆR HALLEN

Tå fis lukt er nå blitt fjernet .Bare mugg, dritt,årgangsvin, kameler, røyk, oppkast, marsvin, flyplass, offentlig do og potetgull med havsalt lukter er igjen.

Mjær hallen ligger like ved skolen. Her må elevene dele garderobe, og det er her naturfagsleksene gjøres... Veggene inneholder: Mugg, veggdyr, musehøl, musedritt, råte og insekter. Mjær hallen lukter: Tåfis, mugg, dritt,årgangsvin, kameler, røyk, oppkast, marsvin, flyplass, offentlig do og potetgull med havsalt. Sportsatleter som Bill Gates, McGyver, Mario, Rayman, Spiderman, Batman, Catwoman, Dogman, morra di, cowboy Laila, Michael Jackshit, Michael Jacksånn, Tom og Jerry har brukt hallen som treningssted. Mjær Hallen er ca. 9 kvadratmeter stor, og veier 15 tonn. Hallen har treningsapparater som: Baller av stål, lange flate ballær, ballonger, ninja sverd, landminer, pisker, kastestjerner og UZI. Hvis du vil bruke hallen etter skoletid må du ha medlemskort, med info som: Navn, tlf. nummer, adresse, BH-størrelse/lengde på ører, hvor mange søsken du har, hvilken skostørrelse du bruker og hvilken rektor på skolen din du liker best.