Sylteagurk

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Sylteagurker i frihet.

Alle som har smakt sylteagurk, vet at det smaker sofa fra IKEA, og det er derfor vanskelig å forstå hvordan denne genetisk modifiserte varianten av agurk har klart å snike seg inn i norsk kosthold. Den finnes bl.a i McDonalds og Burger King hamburgere, og Stabburet har annonsert at neste Grandiosa-variant skal inneholde store mengder sylteagurk.

Mat eller grønnsaker med følelser?[rediger]

Sylteagurker i fangeskap.

Det finnes i dag organisasjoner som demonstrerer mot å holde sylteagurk i fangeskap, den største blir ledet av Dan Børge Akerø. De mener at det er umennesklig at store selskaper som Rimi og Rema 1000 selger sylteagurker til sylteagurkspisere, og krever at politiet skal gripe inn mot denne brutale mishandlingen. Politiet har allikevel ikke satt av ressurser til dette, og enkelte personer, blandt annet Dan Børge Akerø har begynt å gripe inn på egen hånd, under påskudd av at sylteagurker har følelser og intelligens.

Se også[rediger]


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.