Syltetøy

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Syltetøy er noe som folk i mange år har trodd at var et klesplagg men er egentlig en farlig type narkotika. Etter en del forskning så har de funnet ut av at når noen spiser litt syltetøy så blir de veldig hypre- og får mye energi.det er aller farligest med smaken jordbær men bruker du eller spiser du f.eks bringebær eller- blåbær syltetøy så blir du ikke så påvirket, men forskere sier at vist du gir det til mindreårige- så kan du havne i fengsel.

Bruken med syltetøy[rediger]

Folk har funnet ut av etter en del forskning at vist du tømmer ut litt syltetøy og tar og tenner på det med en fyrtikk (det funker ikke med vanlig lighter)så kan du ta fyr på syltetøyet og lage en enorm eksplosjon, men det er ikke mange folk som vet det fordi at de har prøvd og holde det hemmelig ,men at nå vet de fleste det. Du kan også spise det som er den vanligeste bruken med syltetøy ,men innimellom så kan du kjenne veldig godt smaken av jorbær. spesielt med Nora syltetøy.

Hemmelig smugling av bringebærsyltetøy[rediger]

Jens stoltenberg har blitt fersket i å smugle 4 kg bringebærsyltetøy.Sammen med erna solberg som smuglet 2 kg bringebærsyltetøy. Ingen av de to personene/smuglerene / ewokene ble satt i fengsel eller fikk bot fordi at de begynte og hyle og skrike som barn og det ville ikke politiet høre på så derfor ble de enige om at de skulle bare få en advarsel selv om det var en stor forbrytelse.På flyplassene ser de gjennom bagasjen, men at syltetøy blir aldri gjennkjent så derfor er det mangen smuglere som har klart seg uten at folk vet det. Syltetøyet blir også brukt som kokain etter at det har tørket, når man sniffer det føler man seg glad og beruset. Virkemidlene er at du kan få fargen av syltetøyet etter mye bruk, men overdose kan føre til leverkreft (kan behandles med leverpostei).

Spørsmål og svar[rediger]

  • Er syltetøy et klesplagg? Svar: Nei, vi vet tittelen er forvirrende, men nyere forskning viser at det faktisk ikke er et klesplagg selv om navnet inneholder tøy. Andre typer tøy som er klesplagg er hodetøy, regntøy og seletøy. Det siste er mest for hester.
  • Kan man virkelig sylte tøy? Svar: Ja, det kan man: her kan du lære hvordan du sylter tøy!
  • Funker det bra som glidemiddel? Svar: Ja, i høyeste grad. Dersom du ikke hadde råd til en kondom med jordbærsmak kan du bruke syltetøy. Men hvorfor vil du ha en smak på kondomen din?
  • Er syltetøy fiktivt? Svar: Vi kan desverre ikke svare deg på det, siden vi har en kondom rundt hodet, og klarte desverre ikke å lese spørsmålet ditt.
  • Mye bra musikk? Hilsen sint jente 16! Svar: OK, helt enig.
  • Regnes dette som et spørsmål, siden det inneholder den korrekte grammatiske utformingen til et spørsmål, og inneholder et spørsmålstegn ? Svar: Gratulerer ;-)
  • Er syltetøy bedre på nynorsK? Svar: Ja det er faktisk det. Du er helt risikofritt for å spise fortykningsmiddel.