Synkrondansing

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

"Da jeg var yngre var jeg en satan på å danse synkront."

~Jonas Lie om Synkrondansing

Synkrondansing er en form for dansing som involverer flere personer som danser helt likt, samtidig. Synkrondansing har sannsynligvis eksistert like lenge som mennesket har danset, men ble først oppdaget som et ekstremt effektivt hjernevaskings- og torturredskap i 1979, da Village Peoples' sang "YMCA", også kjent som de homoseksuelle's nasjonalsang, ble en verdenshit.

Hjernevasking[rediger]

Village People perfeksjonerte bruken av synkrondans til tortur og hjernevasking.

Med denne sangen fulgte en dans av type synkrondans, og er et av de første eksemplene på global massehjernevasking, som igjen var en følge av Naxosinnspillinger. Tusenvis av syngende og dansende menn og kvinner innsmurt i sleggefett prøvde å sette verdensrekord i synkrondansing. Gjennomsnittlig intelligens gikk ned 10.27%, noe som førte til at en kvinne ble statsminister i Norge i 1981. Village people blir sett på som synkrondansingstorturens fedre eller mødre, og har inspirert videre forsøk, den grusomste senest i 1995, i forbindelse med lanseringen av Windows 95.

Hey macarena!
Bill Gates i forbindelse med lanseringen av Windows 95

Macarena[rediger]

I 1995 feide en sang og en dans over oss, eller nærmere sagt, voldtok oss med storm. Den ble gjort populær av Bill Gates i forbindelse med lanseringen av Windows 95, da han under hver eneste offentlige demonstrasjon av det nye operativsystemet utførte macarenadansen til de vakre tonene av Los Del Rio's Macarena. Hysteri følger. Halvparten av alle menn fikk skvist all testikkelsaft ut av pungen takket være balletaket denne dansen hadde tatt. Bare de sterkeste mennene fikk beholde evnen til å formere seg. Den gjennomsnittlige intelligensen gikk ned 17,3%, og Bill Gates ble styrtrik som følge av dette.

Macarenas Arvtager[rediger]

Akkurat når vi trodde vi var kommet oss etter Macarena-sjokket, tar sterke krefter synkrondansen i bruk igjen.

Denne gangen er det Stabburet som tar frem dette torturredskapet fra våpenskapet i anledning lanseringen av deres nye ansamling papp, "Grandiosa Full pakke". Denne pungsvette kampanjen utfordrer nok en gang Ola Normanns intelligens, og mye tyder på at innsmurte smårips i røde og blå drakter i mai vil velge denne dansen som parringsdans, akkompagnert av stabburets nye superhit. Det ventes at denne dansen vil føre med seg en nedgang i gjennomsnittlig intelligens på ca. 14%, som kan føre til at SV kommer i regjering. Stabburet har foreløpig nektet på at selskapet har opprettet en hemmelig treningsleir der det foregår opplæring av profesjonelle synkrondansere.

Fugledansen[rediger]

"The Tweets": Skaperne av fugledansen?

Mange av oss nordmenn har nok måttet lide oss gjennom den grusomste synkrondansen av alle; Fugledansen. Vanligvis skal denne eksepsjonelt ulidelige demonstasjonen av menssmerter læres inn i barnehagen eller på barneskolen, som regel instruert av et gammelt imbesil av en gymlærer, som suger på en vannbakkels og vifter fullstendig ukontrollert med armene og spreller med rævstyltene som et hjerneslagoffer.

Denne dansen, som også er kjent som "menneskets absolutte bunnpunkt", fortsetter å plage vettet av oss når vi går videre i livet, og dukker stadig opp i selskapeligheter. Dette skjer spesielt når den mer demente deltageren i selskapet har fått litt for mye egglikør, og bestemmer seg for å klatre opp på bordet og "svinge seg". Ubehageligheter følger.

Opphavet til denne dansen sies å være ukjent, men det er uten tvil ufattelig syke mennesker som har tenkt ut denne tanntrekkeren av en synkrondans. Den klatrer høyt på listen over de verste menneskeskapte katastrofene i historien. Det har derfor blitt utviklet et antistoff for å komme denne dansen til livs. Desverre har ikke H5N1 eller "Fugle influensa" som det også kalles vært helt vellykket, selv om det til tider rapporteres om vellykkede tester i deler av Asia.