System of a Down

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

System of a Down er selverklært verdens beste band. Det har lenge vært en knivkamp om å drepe mest uskyldige hundevalper med store øyne. Den som har vært ledende før har vært Al-Queda, Ottar og MacGyver. Når det kommer til antall så slår faktisk Ottar SoaD, men siden SoaD er tolerante individer som dreper alle så har de nå blitt den ledende gruppen. System of a Down har også nylig greid å bli ennda bedre enn Linkin Park, mye takket være Darons grusomme stemme.

Serj Tankian[rediger]

Enestående sanger, musiker og glassknuser. Med sitt nye album "Elect the Dead" får Tankian fram sin mening om at John F Kennedy burde bli valgt som president på ny. Forslaget ble møtt med blandende meninger.

John Dolamayan[rediger]

Trommeren deres er en tidligere stammetrommer fra en mayaindianer-stamme.

Shavo Ogabogga[rediger]

Ingen vet det egentlig navnet til denne karen, 'Shavo' var bare noe folk begynte å kalle ham når han begynte å barbere seg. Ogabogga har alltid vært en dårlig bassist, på sistealbum innspillinger var han blitt så dårlig at noen andre måtte gjøre det. Når han spiller så har det lange skjegget hans en tendens til å henge seg opp i gitaren slik at han snubler fremover og tar en 'Mira Craig'.

Daron Malakalakalakalakalakalakalakalakalakalakalakalakian[rediger]

Gruppa i tegneserieversjon. De ser ikke ut som tilbakestående her, men bildet er retusjert.

Daron er bandets store dragqueen og (etter hvert) skaphomse. I bandets tidligere historie viste han stolt frem hvem han var, men etter hvert så begynte han å skjule det.

Til slutt gikk det så langt at Malakalakalakalakalakalakalakalakalakalakalakalakian sluttet med make-up, langt feminint hår og generelt sett overkåt oppførsel. Etter slippet av de siste albumet har det gått så langt at han kler og ter seg som en mann og (håpløst) prøver å overbevise folk om at han er det. Det spekuleres om navnet albumtittelen 'Hypnotize' er en skjult måte å si at han har blitt hypnotisert til dette.


Dreping[rediger]

Alle i SoaD har faktisk vært glad i å drepe. Ikke personer som du og han andre, men gutta på Teipfabrikken. I skrivende stund har de kun drept 3 arbeidere:

 • Sjefen
 • Assisterende visesjef for lavtstående arbeidermus
 • Melongutt(?)

Metallvåpen eller ’rock’?[rediger]

Det går en heftig debatt hvorvidt denne terroristgruppen er kjører en våpenstill som er moderne og går ut på moderne metallvåpen som pistol ol, eller om de har en mer primitiv ’rock’/steinkastings-stil. Mange mener at de ligger et sted i mellom.

Daron har uttalt seg rundt dette:”Før sa de alltid at vi brukte masse metallvåpen, og nå kommer de plutselig og sier at vi kaster stein... det er bare helt rart. Vi bryr oss ikke særlig om hva vi bruker, så lenge det tar liv så er det fett!”.

Album:[rediger]

 • We are going Down! (1998)
 • Toxicate the drinking waters (2001)
 • Steal This Plane!(9/11/2001)
 • Mesmerize (2005)
 • Hypnotize (2005)
 • Terrorize (2005)
 • Vandalize (2005)
 • Scandalize(2005)
 • We all love shit with Ize in it (Special album) (2005))

Kritikk:[rediger]

System of a Down har blitt heftig kritisert for sangteksten "Why don't presidents fight the war?"(Hvorfor sloss ikke presidentene?). Teksten referer til Franklin Delano Roosevelt som var rullestolbruker. Folk har reagerte kraftig på at det hele tatt stilles spørsmål ved hvorvidt rullestolbrukere skal sendes ut i krig. Det er stor enighet om at dette er en selvfølge