TIMO BÖLL

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Herr Cartoonist er mektig imponert over tullet som står her. Uheldigvis følger siden ikke kravene til Ikkepedia. Den vil transporteres til Artigpedia. Der blir den fullført til en beundrensverdig side. Se artigpedia.org


Timo Boll (født 1981) er en tysk bordtennis spiller og ishockeypuck svelger. Europamester i bordtennis fire ganger og vant det åpne swazilandske mesterskapet i ishockey pucksvelging i 2004. Han har svelget profesjonelt for Mbabane Mbombers i Swaziland siden 1882. Hans årslønn tilsvarer verdien av loddefangsten i smutthullet mellom 1986 og 1994,

Timo Boll ishockeypucksvelgingsteknikk omtales ofte som "uitaliensk" fordi han ikke drikker høyoktan diesel før konkurranser.Denne uortodokse teknikken har ført til spekulasjoner om at han ikke bruker doping i forbindelser med konkurranser. Noe Timo Boll har avvist flere ganger på det sterkeste.

I 1997 deltok han i Tour de France og svelget både alp dhuez og Toremalin. Dermed kunne han iføre seg den gule ledertrøya før den siste og avgjørende ishockeykøllesvelgingen der han tapte mot Mac Gyver.

Han deltok i Robinson Vip i 1994 der han utvidet han hjernekapasiteten sitt ved å spise kokosnøtter hele med skallet på. Boll måtte gi seg i den 4. episoden etter å ha bli spist av en hai fire ganger. Etter denne opplevelsen avsluttet han karrieren og ble saksøkt av sitt lag Mbabane Mbombers for kontraktbrudd.

"jeg vet hvordan det er å bli spist og vil ikke lenger utsette ishockeypucker for dette. Jeg vil derimot begynne med bordtennisballspising som er mer humant", uttalte han i sakens anledning.

Han stilte opp i lokalsvalget til kommunerådet i sin hjemby Erbach, men svelgte bare åtte stemmer og ble dermed svelgt in i kommunerådet der han bidro til å starte 2. verdenskrig.