Taliban

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Taliban(an)er en vestreorientert og sterkt kristen politisk organisajon i Afganistan, med støtte fra blant andre, Kjell Magne Bondevik og George W Bush. Partiet satt ved makten i Afganistan frem til 2001 da de ble kuppet av landets kommunistmilitz. USA har i dag store tropper i Afganistan, men man har endå ikke funnet ut hvilken side de står på. Talibans største eksportvare er den velduftene blomsten opiumsvalmuen som selges i blomserbutikker over hele verden, inntektene går for det meste til og drive valgkamp. Desverre var Taliban de siste årene hatt et økende problem med at medlemene i partiet inngår selvmordpakter der de sprenger seg selv i luften midt i travle handlegater. Taliban er en gruppe villmenn som har et lass med AK-47er og de liker å drepe russere som alle andre.


Taliban er en anti kommunistisk gruppe so prøver å spre kristen dommen ved å holde hender å be til gud De tror på en versjon av kristen dommen der man skal ha flest mulige damer

Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.