Tannlege

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Si A!»

- Tannlegen om alt og alle

«Har du sagt A må du si B.»

- Jonas Lie om tannleger

«Enig, Jonas. Og da kan du like godt fortsette til Å.»

- Henrik Ibsen om Jonas Lies sitat.

«Tannleger, det er noe sludder. Hull lager vi, så kommer en tannlege og ødelegger alt.»

- Karius og Baktus om tannleger

Tannlegen er en mann i 40-årende, gjerne litt skummelt eller eventuelt skabbete utseende. Selv om det er viden kjent at tannleger er flinke med tenner har de usedvanlig ofte dårlig ånde og en mage som rumler. Tidlig på 1900-tallet var det vanlig for tannleger å ha en stor, sterk og barsk kar som kunne hjelpe til hvis tenner satt for godt i skallen på pasientene. For å få lisens som tannlege må man ta et påbygningskurs over tre uker etter å ha fullført grunnkurs mekaniske fag på vidregående.

Ny metoder for tortur.[rediger]

I nyere tider har de store sterke mennene blitt byttet ut med giftige kjemikalier som ødelegger alt av celler den treffer på. Tannleger er kjent under mange navn, som kjære barn gjerne er; DeathBringer, Tannkverker'n, Borremannen, Satan selv og Mannen med boret er bare noen av eksemplene herunder. Hvis tannlegene ikke liker deg spytter de i bedøvelsen, eller gir deg ingen.

Tannleger bruker ofte deres gode venn Black & Decker. - Et effektivt hjelepmiddel i en stresset hverdag.

Tannlegen er gift med tannfeen og sammen har de hagenisse som fosterbarn. Tannlegen maser hele tida om at du skal bruke tannpirkere,tann-tråd, ellers kommer du til Helvete.

De fleste tannleger virker snille, men de fleste tannleger er i virkeligheten ikke det. De venter på at du skall få hull i tennene, eller at du har brukket en tann. For så og behandle tennene dine, men egentlig er det for og torturere deg. De er også vanlig mordere som liker tenner og bruker pasienter sine tenner

En tannlege kan være en murder som skal drepe deg. Bare sjeldent.Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.