Tannregulering

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Tannregulering er noe man putter i kjeften på små drittunger som ikke kan tie stille, eller la være å glise så jævlig. For å innstallere regulering, må man til gullsmeden. Han borer hull gjennom tannkjøttet ditt, og fester gigantiske vaiere og tråder til kjeften og overleppa, så kjeften er umulig å åpne. Å innstallere/bruke regulering, er svært lite smertefullt..

Fakta om Tannregulering[rediger]

Tannreguleringen ble oppfunnet av smeden Rolf Nuggeth, som eksprimenterte med småunger. Han drev med et prosjekt kallt Zero, og skulle være et sosialt prosjekt for å få yngre barn til å være mer posistiv, og mindre høymeldt om dagen. Rolf drev på med dette en stund, til han slutt fant ut at prosjektet var noe forbanna sippesprengt vas. Han fant derfor opp Tannreguleringen, som stoppet kjeften på de fleste ungene. Saken var løst, prosjektet ble en suksess. Regulering er også veldig dyrt, men med gaffatape kan du få det billig hos MacGyver.

De som hadde råd, (nesten ingen, kanskje t.o.m. absolutt ingen) fikk smidd tverrgående vikkede (eller vikka´)tannstag, med klinka nagleledd, som smeden sveisa fast i ganen på unga.

Tannregulering type 2, er det tjuende århundrets tannregulering. Dette er en tannregulering oppfunnet av den enslige og misslykka tannlege Chris Brown. Hensikten med denne nye type tannreguleringen er å kunne gjøre dagliglivet mer mobilt nettopp det at du kan gjøre slike ting som tippe og gjøre opp for ubetalte regninger mens du er ute. Med innebygd hd skjerm i fortanna og et ekstremt raskt bredbånd i bakre jeksel gjør dette tannreguleringen en av årets sattsnings produkter. Tannregulering type 2 vil i løpet av de neste få månedene også komme ut i ulike farger, noe som gjør at forskere regner med at dette vil bli et av fremtidens mote produkter.

Ord Og Utrykk[rediger]

Mange mennesker synes tannregulering høres så meget komplisert ut. Det finnes derfor mange andre ord man kan brukec for denne fenomenale oppfinnelsen. Man kan for eksempel bruke ord som Togskinner, "Regiss" og Tannbeskyttelse, men ordet Glisestopper'n overgår de fleste andre ord.

Hvem får Tannregulering?[rediger]

De fleste uoppdragne barn burde få regulering. Har du et barn du ikke fordrar hjemme? Gullsmeden er veien til himmelen!

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!