Tare

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Lette du etter tang eller Tare Teksum?

"Du må trykke på tare" er et kronisk medlidenskapelig representativt utrykk fra nanoalderen opprettet av Joakim, eller mer kjent gjennom hans alias "Mo" (uttales Moe), fra Mo i Rana. Dette vektoromegaet eller "vektordeltakronikket" regnes å ha vært planlagt siden "The Big Bang", da masse og tid oppstod (som forklart eksplanentarisk av den notoriske nederlenderen "Bang Bang"). Av sammenhengen mellom masse og energi kan vi utlede "Mo"- formelen;

(hvor Tarekonstanten )
</math>

Framveksten av denne teorien førte til Sandnes VGS revolusjonen eller "The battle of minds" tidlig i året 2007. Her nedkjempet "Mo" 9999 eller ( over 9000 ) Uruk-Haier, ansatt av administrasjonen på Sandnes VGS for å avsette "Mo", med hjelp av bare et sjakkbrett og sine fantastiske kunnskaper innenfor sjakk. "Mo", teorien hans om tare og hans tilhengere var nå i framvkest. Da søkte Sandnes VGS hjelp fra Kongen av Kongo, og han sendte "de ni".

Kongen av Kongo ( Bongo ) er nemlig elskeren til Sauron og ved å utføre perverse seksuelle handlinger for ham fikk han låne hans personlige garde. Etter "de ni" ankom Sandnes flyktet "Mo" til eksil i Bærum, hvor han ved hjelp av sine sjakk-kunnskaper tjener penger til å ansette en hær stor nok til å drepe "de ni" og ta tilbake Sandnes VGS. Dette forutsettes å skje i 2012.

Etter dette vil nanoalderen erstattes av "Tare-alderen", hvor nye teknologiske framskritt vil utspille seg ved å slutte å forske på ny teknologi og større vektorderivert fokus vil rettes mot det å trykke på tare. Det er antatt at det rådende slagordet i denne tiden vil være det kjente sitatet "Du må trykke på tare" av "Mo".

ja,så kan det gå , men nå er det 2015 og Moe er arbeidsledig og går på Nav.De 9 kom aldri og vær glad for de seksuelle handlinger du fikk for tare kan også bety :


TARE.[rediger]

Tare er noe uidentifiserbart og vakkert det bølger fram og tilbake i sjøen. Fram og tilbake hele dagen også plutselig er det borte, men så er det der igjen . Fram og tilbake . Veldig Zen aktig og kjempe populært blant [[Kinesere] , japanereog andre. De som spiser mye tare blir fort Gul og er lett å oppdage i en jordbæråker.


Opprindelse.[rediger]

Noen tror Gud skapte Taren mens andre igjen sverger til evolusjonsteorien. Det er rivende likejildig og beviser bare nok en gang at jorde er full av idioter for Tare stamner fra det ytterste rom og kom her for og passe på at vi ikke ødelagte verdens strandsoner fullstendig, men det var forgjeves.

For når mennesket fant ut at du kunne bruke Taren i parykk produksjonen for og lage fint krøllete hår på ellers blanke isser var den nesten borte fra alle strender 100 år senere. Heldigvis gikk parykker utt av mote og Taren "kom "igjen og når taren formerer seg blir det bølger i vannet derfor er den veldig populær blant surfere som lett stopper deg om du skulle finne på å plager den.


Bruksområde.[rediger]

Tare kan brukes til mye som :

  • Mat til dyr.( Men den er for dyr. )
  • Kosttilskudd for "sunne" mennesker.( Tørket Tare pulver som skal blandes med vann. )
  • Tareskoger du kan bygge hus av.( Veldig lette hus , mest brukt i ( Vietnam ). )
  • Tare Tango For 2.( og elske i bølgene med en Tare -skog.)
  • Tare Viagra for kvinner. ( Vil du komme inni Tangen min.)
  • Når du bader kast det på en venn og se hvor gøy det ble.


Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!