Tarzan

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Tarzan, også kjent som apenes fjonge. Levde i Oslo og styrte over hele sin apehær, men ettersom tiden gikk ville han ha mer makt og flere aper som han kunne styre over. Derfor er Tarzan borgemester i Oslo, så nå styrer han over hele Oslo! Han hadde hitler som forbilde men fikk ikke like stor makt i Oslo. Så han flyttet derfor til Sverige. Tok seg inn på det svenske slottet og skremte bort kongen og hele hans familie ved å ta av seg lendekledet sitt (tøystykket han har rundt utstyret) og danse sin berømte jungeldans. Tarzan lever nå lykkelig som verdens mektigste apehersker(i Sverige....).

Han som var sterk og mektig gikk etterhvert over på alkohol som var voldsomt sjeldent! Etter en lang stund med drikking Skapte han øl-produsenten Carlsberg. Carlsberg-ølen hans var egentlig en måte å bli kvitt all urinen som apene etterlot seg. Så visst du drikker Carlsberg nå bør du helst slutte...

Ettersom Carlsberg begynte å tjene penger, forsynte Tarzan seg litt av ølet. Etter det ble han alkoholiker. Han møtte sin store kjærlighet. John Smith, som reddet han fra det alkoholiserte liv. Senere flyttet de sammen, og hadde et homoseksuelt bryllup, i en svensk kirke. Etterhvert ble Tarzan borgemester i byen han bodde i, fordi han var den smarteste i byen (Resten av innbyggerne var jo apene hans, folkene som budde der ble drept. Det måtte jo vere plass til de stakkars apene). Han kjøpte seg en dyrehage og lekte med gorillaene. Han lekte på en litt spesiell måte..:P John Smith ble da sjalu og ville være med. Det fikk han ikkje lov til, og tok selvmord. Tarzan kastet liket i vannet og lekte videre med den fine gorillaen han nettopp hadde møtt.

ble norsk hersker i 1814, og skrev grunnloven med føttene. senere tatt for narko smugling i Norge

Tarsans foreldre[rediger]

Det er egentlig ingen som vet hvem som er Tarzans ekte foreldre. I dag vil vi Ikkepedia stolt informere dere om hvem som er Tarzans EKTE foreldre. Som dere sikkert vet har en polsk forsker gått ut med at Tarzans foreldre er Chuck Norris og MacGyver. Dette er HELT FEIL. Nyere studier og DNA-forskning har gitt oss det endelige svaret. Det er faktisk Osama Bin Laden og George W. Bush som har laget denne stygge ungen. Hvordan to gutter kan lage en unge? Vel, det er der alle pengene som skulle forhindre en finanskrise havnet... Tarzan sine foreldre har aldri vært der for han, de ville egentlig ta abort men de klarte det ikke pga liten tiss. Moren døde i 1344 av vannmangel, og faren døde i 1899 av colaepedemien som gikk rundt.Foreldrene til Tarzan har aldri vært støttende, grunnen til det er fordi de ikke klarer å kommunisere med hverandre. Moren (Osama Bin laden) er nemmelig kokain avhengi, noe som gjør sønnen en smule spesiell...men frykt ikke fordi faren er tross alt George W. Bush men han er narkoman og går på heroin så det gjør saken litt verre igjen...men heldig vis har han tante Britney spears som igjen er styrt av faren...men faren derimot han er bare korrupt og har gitt vekk alle pengene til veldedige formål som å forsette å kutte ned regnskogen og brenne ned skyldige dyr og planter som bor der.

Osama + Bush= <3[rediger]

Etter denne sjokkerende avsløringen kan vi si hvortid og hvordan den tiligere amerikanske presidenten og en terrorist fikk unge. Bush var ofte i utlandet og fikk ofte "diare". Dette førte til flere dobesøk som varte fra 20min til 2t. Vaktene lurte selvfølgelig på hva som tok så lang tid. En vakt ved navn: Olasae, gikk inn får å se til presidenten. Det første han hørte var dunking, og Olasae trodde at noen slo Bush men når Olasae gikk lenger inn og åpnet do døren fikk han sjokk. Vel jeg forventer at ingen her vil ha detaljer om hva som skjedde på dassen men jeg kan si hvem som var der og hva de gjorde. Det var Osama Bin Laden og George W. Bush som drev på og skulle lage en Tarzan... Så nå vet alle hvor Tarzan kommer fra.¨


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!