Tassawar Khanum

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Tassawar er en internasjonal toppspiller i cricket. Han spiller for Tufte Gressklipper Cricket FC og det Pakistanske landslaget. Tassawar har tidligere spilt for verdens beste klubblag, Tassa Toget FC. Etter en skandale der Tassawar var full i Media, ble det et sinnsykt lurveleven rundt Tassawar.

Han har også vært med på store ting som Robinson ekspedisjonen for TV3. Her gikk han helt til topps og vant hele serien. Videre herfra ble han verdenskjent og fikk mye heder og ære for sitt store engasjement i serien. Men så ting skulle bli enda bedre med den evigunge gutten som nå bor i Porsgrunn, bedre enn og vinne Robinson, mye bedre enn alt annet. i år 1956 fant han opp noe som ble kalt BMW, dette skulle videre i hans liv bli det største bilprodusenten i verden.

Men nok om det, Tassawar skulle ikke bare bli med på oppturer, men det kom også noen nedturer på hans ferd. Etter spekulasjonene om at han har vært drita, fikk vi et helt intervju med Tassawar etter finalekampen mot FC Chickens.

Intervju med hovedpersonen[rediger]

Tassawar, hva mener du om dagens finale?

- Jeg synes det var en, en bra kamp og sånn og det var fint jenter på tribunene og sånn. Det var helt rått ass.

Hva tenker du om dine egne prestasjoner?

- Jeg var best, skal cruise gjennom byen med BMW etter det her, kapowie!

Okei, hva synes du om lagkameratene dine?

- De sugde hesteballer, mann.

Etter dette ble det en 4 års kontrakt med Tufte, og en meget fin ukelønn på 23,50,-

- Konsekvensene ble en bot på 350,- + en potet til den europeiske styreledelsen i cricket. Tassawar har i de senere år jobbet hardt med sitt eget BMW selskap og også for cricketklubben.

Cricket og tv[rediger]

I cricketklubben Tufte spytter han inn masse penger for og gi dem en god økonomi i klubben, men fra klubben får han ikke særlig mye igjen for det gode han gjør for klubben i sitt hjerte. Han er en stor og engasjert kar, han vil bare gjøre folk godt. aldri ondt.

I våres kjøpte han en villa utenfor Porsgrunn, dette kostet han 60 millioner. men for Tassawar var dette bare litt lommerusk.

Tassawar forventes å ha en formue på 250 Milliarder $ + bmwer verdt 80 Milliarder $. Han har en bmw for hver dag i året og han bytter alltid ut modellene for hvert år. Så Tassawar bruker bare bilene sine 1 gang hver.

I Pakistan blir Tassawar sett på som en helt av mange (jentene som har sugd ham). Resten av innbyggerne mener han er en forræder som bare støtter velstående nordmenn og ikke fattige i sitt eget land. Tassawar har derfor fått en statue utenfor det Pakistanske rådhuset der det står: Wanna Suck? I'll give ya 250 dollars.

Tassawar har i tillegg vært med på flere TV-programmer, som Robinsonsekspedisjonen. Han har også vært med i 4 stjerners middag, der han spiste all maten selv, hver gang. De andre deltakerne mente han var en egoist, men Tassa svarte med at man skal spise seg mett når man kan og takke gud for det man får.

I fjor Høst skjedde det noe merkelig, Tassawar hadde en fest der han hadde leid inn 250 horer fra LA og hadde ca 5000 gjester i sin gigantiske bolig nær Bergen. Politiet fikk vite om mye bråk og kom til åstedet. Tassawar klarte på den tiden å roe ned musikken og gjemme ALLE 5000 gjestene + horene slik at politiet ikke fikk en arrestordre. Dette har kommet i guiness rekordbok for en av verdens største bragder.

Tassawar har også deltatt i verdenscupen i pakistansk kyllingdans. Han Danset seg inn til 3 fjerdeplasser, 1 andreplass og 7 seiere i mesterskapet. I verdensmesterskapet tok også Tassawar innersvingen på konkurrentene og slo til med 2 VM gull i disiplinene Pakistansk pornodans og Pakistansk mongodans. Senere har dette fått navnet, uregistrert rabalder.

Litt personlig info om Tassawar[rediger]

  • Favorittrett: Chicken Kebab a la Pakistan
  • Favorittdans: Pakistansk Mongodans
  • Favorittidrett: Cricket
  • Favoritthobby: Henge med prostituerte
  • Favorittfilm: Pakistan, my dream.
  • Favorittserie: Sons of Pakistan.
  • Favorittmusikk: Pakistansk bråk generelt.
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!