Tastatur

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Tastaturet er en samling av mange knapper (se bilde).

Tastatur utsatt for gress, dette vil du unnngå.

Tastaturets opprinnelse[rediger]

Tastaturet ble til omkring fødselen av datamaskinen, forskere har lenge vært i strid om hvem som kom først. (Høna og Egget lider samme skjebne.)

Tastaturets formål[rediger]

Tastaturet er en erstatning for munnen, i stedet for å snakke med munnen så snakker du med fingrene ved å trykke på knapper på ei plate. Det hele foregår uten lyd, så man må også bruke øynene for å se hva du sier. Dette redskapet er ofte brukt i sammenheng med at man blir sliten av å bruke munnen, da er fingrene en god erstatning. Tastatur er også noe som mange unge jenter har brukt som et selvmords verktøy


Misbruk av tastaturet[rediger]

Helt siden tastaturet ble unnfanget har det vært et offer for misbruk. Ofte av eldre (eller yngre) ensomme menn med forskrudde hjerner, tastaturet er deres våpen og nettet er deres jaktområde. Ettersom man ikke kan se dem er de vanskelige å oppdage. De går ofte under anonyme kallenavn som for eksempel: ”Jente15 ”eller ”Lommemannen”.

De har alle ett felles mål om å bli venn med små barn, men politiet liker ikke at gamle menn leker med kids, så de burer dem heller inne.


-Som et tiltak for å stoppe disse mennene har Politiet innført 18-års grense for bruk av tastatur. Dette har ført til sterk misnøye blant befolkningen og det mistenkes at mange unge personer driver med sniktasting. Alle under 25 er derfor pliktige til å vise legitimasjon ved kjøp av tastatur.


Farer ved tastaturbruk[rediger]

Tastaturer kan være farlige, det er rapportert flere saker om personer som har omkommet som følge av tastaturbruk.


-Unngå overdreven hurtigtasting, uansett hvor fet det ser ut så er det livsfarlig. Tastaturet kan bli overopphetet og sprenge av deg hendene.

-Du må aldri finne på å stikke tunga di nedi tastene, da setter den seg fast. Det er ikke særlig kult å gå rundt med et tastatur hengende ut av munnen.

-Husk å vaske tastaturet ofte og unngå for lenge bruk uten rengjøring. Unnlater du å vaske så begynner det å gro gress, og alle vet at hvis du spiser gress så dør du. Se bilde i artikkel for et skrekkeksempel Tastaturet er et helt fantstisk objekt, det ble mye brukt i steinalderen. f.eks. til å fiske, eller jakte på mammutter