TaxFree

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

TaxFree er et begrep man bruker om en butikk der alt er veldig billig. Med Tax menes Tekst og Free menes Fri (Tekstfri) som betyr at det ikke står noe på innholdsfortegnelsen på varene, så du kan bare stappe i deg mat og godteri uten å bry deg om hvor mange kalorier og karbohydrater du får i deg.

TaxFree butikker finner du ofte på flyplasser, og båter som går fra et land til et annent gjennom intergallaktiskt farvann.

Djevelens Verk[rediger]

Ettersom TaxFree butikker kan føre til stor feithet, ble TaxFree-virksomhet forfulgt på 1600-hundretallet etter at Vladimir Putin, kongen av Gallia, spiste seg ihjel i en TaxFree butikk på danskebåten. TaxFree virksomhet ble straffet med koking av testikler, sakte tortur og kilig under føttene mens man sto på hodet i en balje med smør.

Nå blir TaxFree forgudet, spessielt av feite homofile kvinner i 70-års alderen, og det er dannet egene religioner som tilber TaxFree butikker.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.