Telenor

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Telenors offisielle logo etter at den noe småenerverende direktøren gjerne ville være avbildet på den.

«Her har du ny kontor, og der er korrekt at den ikke har stol. Du skal også se ner på kontorister som enda bruker stol»

~ svigerfar til Peter Griffin

«All våre fremtidige markedsføring skal ta utgangspunkt i at alle våres kunder er noen sportsidiotiske nånbræiners»

~ Kevin Costner om det siste hun hørte på strategimøtet

«KOM TILBAKE!!!(Det var bare et spøk)»

~ Det som EGENTLIG var siste ord på møtetTelenor er et ondt fiksjonelt selskap, drevet inndirekte av samemafiaen. Må ikke forveksles med søsterselskapet Telehor som styres av organisasjonen Hennes & Mauritz.

Grunnlegger[rediger]

Telenor, også kalt sTjelenor, ble grunnlagt av vokalisten i Hitler-Jungen. En gang de var på turne så fikk han veldig lyst til å snakke med sin bror, Hitler, mens han var i Tyskland. Problemet var at Hitler var på ferie i Oslo så han kunne ikke nå han på hjemmetelefon. Derfor ringte han til Arve og fikk han til å lage en mobiltelefon. Dette gjorde Arve med glede ved hjelp av litt teip, en halvtom dorull, og et grisehjerte. Men ABBA-vokalisten syntes det var for lett at man bare skulle kunne ringe hverandre så enhkelt. Derfor fant han opp Telenor for å gjøre alt mye mer komplisert! Nå måtte man hele tiden ringe til Telenor hver gang det var noe galt med linja (ca 3 ganger om dagen). Dette er en funskjon vokalisten er veldig stolt over, og som alle Telenor-kunder får på frivillig tvang.

Markedsføring og strategi[rediger]

Markedsføringstrategien til Telenor er basert på at all PR er god PR, det var derfor de meldte seg ut av NIX (Norwegian Internet Explorer) i håp om å få mer kunder. I etterkant fant de ut av at bevegelser som Boikott Telenor oppstod på grunn av dette.

Strategien til selskapet er enkel; sug mest mulig penger ut av dumme kunder. "30 000 i md. er det helt sikker én idiot som ønsker å betale for 512 kBs linje." er ett av utsagnene til Telenorsjefen. Telenorsjefen er litt glad i vamyrserier som true bloods og Heroes (Save that girl ble det sagt i 2007). Mange tror at Hayden Panetierre har ingenting å si for norsk TV underholdning. FEIL: Sjefen skylder Hayden Panetierre mange tjenester, hvis bare for det faktum at han klarte å selge sin utbrukte Nissan Rouge. Han kjøpte C More "entertain...ments", samt at han dikterte at Heroes skal vises dagligt. I samme opplegget, ble Telenorsjefen befalt til å kjøpe aksjer i McDonalds. Fru Panetierre solgte hennes sukker obligasjoner til CBOT og NYBOT, profitten til McDonalds økte. Mine venner kan doble sin formøgenhet. Bare noen eier C More, trenger ikke allmuen å komme til bedre viten.

I senere tid kom Telenor sjefen på et nytt PR stunt. Dette avsnittet må du ikke lese videre på m.m du vil bli grisebanket av noen goons. Telenor befalte at Canal Digital lager TV bokser som slår på seg selv midt på dagen. Slik skal kunder føle seg som noen...nånbræinere, fordi de tror de er så glemsomme. Hayden Panetierre ble....anmodet, til å blimè. Hun sa nei, og C-More erstattet Heroes med andre action serier f.eks den dokumentaren om Mike Tyson.

Telenor er den faktiske årsaken til at Kjetil Siem kunne utgi bøker. De kjøpte en par myriader av boken og gav den som forretningsgave. Noen må fortelle Telenor at boken kan kjøpes for 40 kroner. Da bruker de nok en par titalls millioner på den boken. Akkurat nå vet ingen i Telenors nåværende ledelse om at en slik bok eksisterer, og at den er billig.

Ordet Telenor kommer av Tele(frost i bakken) fordi landet vi bor i er kaldt og nor står ikke for norge som de fleste tror, men for " Norsk Overbelastet Ridesenter".

== NYHET!! ==

Telenor har endelig lansrt en tjeneste som heter ISDN og som kan levere hastigheter vi før kun har drømt om. Det neste blir ADSL, som er en fantastisk revelusjon i hastighet. Denne tjenesten vil bli innført mellom 2010 og 2020, parallelt med at øvrige tjenesttilbydere bygger ut fibernett med 96% dekning av Norge Det bygges ikke ut i Finmark, da det i denne delen av landet er svært få fastboende. De fleste innbyggere i denne landsdelen er tidligere narrer ved det kongelige svenske hoff, som har beholdt arbeidsantrekket sitt og nå livmærer seg med kjeltringfakter og lassokasting på reinsdyr.


NYE OPPFINNELSER[rediger]

Helst er det nye ord Telenor oppfinner. Globaluba, Sportstinens, Hyttevegring samt også Freedom Fries. Forresten er det din skyld hvis du har hytte. I såfall kan du ikke lese en bok som heter "SPORTSIDIOTEN -en kjapp innføring til Norges herskerklasse". Telenor kjøpte opp alle bøkene og sendte dem til en hvelv i Sveits. Derfor vet du ikke at Telenor suger opp med noen. Hvis du leste nånnting av denne siden, er du ei en sportsidiot. Den som ikke er en sportsidiot vet ikke at Telenor smisker med andre.

De har også oppfunnet sementtøfler som desverre ikke kan lades med USB, men det går med Android. Aksel Lund Svindal reklamerer for disse, og sier at «detta går fort ææs». Telenor har også lagd en FB side som heter «Protect our winters Norge». Svindal er med i den siden, for han tør ikke si nei til Telenor.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.