Teletubbiene

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Teletubbiene (Også kjent som Badlebuddiene og Dadled00dene) er noen edru alkoholikere, som har forvilla seg langt ut i villmarken fra all sivilisasjon. De har på seg hver sin kondomdrakt, med antenne på toppen og flatskjerm på magen, og ser som oftest på filmer som passer best for eldre døende omsorgspersoner som lider av depresjon. Som oftest vil de se filmene minst to ganger. Filmene handler om alkoholikere som tigger etter penger på gata, eller voltektsmenn som klager over liten lønn. I teletubbie-land, er det bare kaniner som bruker dagen deres til å spise gress og å unngå perverse teletubbier. Den ene heter Tinkiwinki (liten tiss), Dipsi (pepsi uten kullsyre), Lala (you name it) og Pooh/Po/Poo(bæsj på amerikansk.) Tinkiwinki er voltektsmannen, Dipsi er det perverse svinet, Lala er (you name it) og Po går bare rundt og driter (han/hun/det er skjeldent med i noen handling. Er helst statist, som går rundt å driter i blomsterbeddene.) En ting de har til felles er at ingen av de klarer å si "hallo", de sier i stedet "a-oh"/a-ha!...

Dette skjedde etter at de hadde en ulykke med kaninene som beit av dem tunga, etter at Po hadde pissi på en av medlemmene i flokken, som døde fort av etsende syre. Po ble derretter torturert av støvsugeren, som også blir kalt Nu Nu, sugde han så hardt han orket.

Teletubbie-paien er en legendarisk begivenhet. Den består av 60% sprit, resten er en blanding som ligner på det som ender i utedoen. Allikevel sier alle 3-5 åringer som ser på at "sånn pai vil jeg også ha!". Teletubbiene er derfor bokstavelig talt dritings etter hver pai som går ned. Og ender helst opp i varetekt de følgende ukene, etter fylle kjøring, dop og alkohol i Oslo`s gater. Teletubbiene er også kjent for å spise en avskyelig pisket, rosa krem som de er tvunget til å spise under filmingen av barne TV serien Teletubbiene kommer tilbake.

Teletubbie-syndromet[rediger]

Teletubbie-syndromet er akkurat hva det høres ut til å være. Alle personer som måtte være så uheldig å ta et glimt på teletubbiene, blir øyeblikkelig et offer ovenfor teletubbie-syndromet. Dette påvirker helst barn. De klarer ikke å si "hallo" og går dermed over til "a-oh". De vil alltid se filmer om igjen(selv Barbie og Bratz-filmene) og blir paralysert i visse muskler så de ender opp med å gå som pingviner. Det finnes desverre ikke noen kur for dette, leger sier bare at man må ta tida til hjelp. Heldigvis er det er ofte det følger med kondomdrakt.

Teletubbienes fortid[rediger]

Teletubbiene pleide å kjøre rundt i en sort BMW og fikse noen damer. Du har sikkert prøvd spillet Mujaffa? Mujaffa var en parodi av det teletubbiene gjorde, bortsett fra at teletubbiene. skjøt de som prøvde å løpe. Derfor var det lett å finne ut hvilken som var bilen til teletubbiene pga. Alle de røde setene ( ikke vanlig rødmaling). Så hvis du ser en dame gå inn i et vindu på en sort BMW med sterk "rødmaling" på setene, så ring politiet. Men husk at teletubbiene kan fange opp alle slags signaler med antennene. Antenne prukes også til en klubbe som slår av hodene til folk.

Snorking

Snorking kan være en bivirkning man kan få senere i livet av tele-tubbies.

Oppvekst[rediger]

Ingen av teletubbiene hadde noen god oppvekst. De vokste opp i Oslo på 80- og 90-tallet. Faren hadde sterke innteresser for sex, dop og vold. Moren dems var heller ikke noe bedre. De ble inspirert av en tysk terrorist-gruppe som drepte de de ikke likte. Oslo ble dermed fort et farlig sted å gå ute om kvelden. Slik ble Faremo-gjengen og b-gjengen dannet. Under et voldsomt sammenstøt mellom disse to gjengene, ble broren dems Maxiwisky skutt og drept på åpen gate. Nå er det bare de fire igjen. Etter dette bestemte de seg for å bli en terroristbande. De kalte seg for "Killertubbies". Men etter skuddveksling på Akerbrygge, fikk Tubbien Po en hjerneskade. Dermed måtte de fort gi seg. Noen år senere bestemte de seg for å starte på nytt. Denne gangen fikk de hjelp av Osama Bin Laden, som da var frisør i en liten hårsalong i Pakistan. Men Bin Laden ble korrupt, og fikk plutselig lyst til å drepe etter en spillejobb som gikk totalt feil på Hard Rock Cafe i Tyrkia. Etter å ha blitt korrupt for andre gangen, måtte han finne seg leilighet oppe i fjellene sammen med Gollum. Han hadde ikke noen andre valg en å bryte komunikasjonen med Teletubbiene. De måtte derretter klare seg selv på egenhånd. Nå ser de etter noen andre som kan hjelpe dem med å rømme fra ABC, så de kan gjennoppta kampen mellom Teletubbiene og James Bond.