Thailand

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Thailand er ofte synonymt med sur og den lokale befolkningen er naturlig nok kjent for å være pottesure. Thailand er også kjent for ekstremistiske buddhistiske islamistiske og radikale terrorister. Vi står alle igjen med sorgen fra 1814 da de fatale og brutale buddhistiske selvmordsbomberne prøvde å sette fyr på sinnataggen med et råttent bananskall og tepose.

Thailand er en kjent idrettsnasjon når det kommer til vintersport. Landet arrangerte vinter-OL i 1994, hvor de berømte maskotene Fang og Hai var et naturlig thailandsk fenomen under lekene. Når det kom til medaljestatistikken var Thailand det eneste landet som tok medaljer. Men Thailand er ikke bare kjent for snø og idrett. I år 300 e.v.t fant og oppdaget den berømte Dalai Lama Amerika, og et par hundre år senere fant samme mann opp MacGyver og Chuck Norris.

Vi må jo ikke glemme det fantastiske landskapet Thailand har å by på. Thailand har både jungel og snø i samme skog, hvor kirketjeneren bestemte seg for å åpne landets største hotell (med 3 soverom) til ære for den meget hellige mauren av Bangkok.

Vi kan også nevne at Thailand har arrangert og vunnet NM i flest mennesker på moped uten hjelm (Svalbard har rekorden med hjelm). Thailendere er også kjent for å være mye penere enn de norske potetene.

Lovverk[rediger]

Thailand har som de fleste andre land bare 2-3 regler i grunnloven. Den mest kjente regelen er totalforbud mot seksuelle aktiviteter. Hos menn blir straffen som oftest avkuttet penis, hos kvinner blir straffen total omskjæring.

Thailand er også kjent for menn uten penis. Mange norske poteter reiser ofte ned til Thailand for en omgang med menn uten penis. Thailand har den største horebyen i hele verden, Pattaya. Over 80% der er menn uten penis.

Steamroller.JPG Stop hand.svg DENNE ARTIKKELEN BØR KJØRES OVER AV EN DAMPVEIVALS!!! Stop hand.svg
Av og til er fundamentet for en artikkel så kav råttent og dårlig at det eneste fornuftige å gjøre er å rive ned alt sammen og starte om igjen fra bunnen. Med andre ord: skriv om denne artikkelen – den er i så dårlig stand at du kan greit se bort fra det som allerede er her hvis du vil.
Vær tøff og GJØR DET!!!


Land i Asia
· Afghanistan · Armenië · Azerbeidzjan · Bahreïn · Bangladesh · Bhutan · Brunei · Cambodja · China · Cyprus · Filipijnen · Georgië · India · Indonesië · Irak · Iran · Israël · Japan · Jemen · Jordanië · Kazachstan · Kirgizië · Koeweit · Laos · Lengevekijstaan · Libanon · Maldiven · Maleisië · Mongolië · Myanmar · Nepal · Noord-Korea · Nynorge .Oezbekistan · Oman · Oost-Timor · Palestina · Pakistan · Qatar · Rusland · Saoedi-Arabië · Singapore · Sri Lanka · Syrië · Tadzjikistan · Taiwan · Thailand · Tibet · Torarnistan · Turkije · Turkmenistan · Verenigde Arabische Emiraten ·Viet Nam · Zuid-Korea ·
.


Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!