The Box

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

The Box ble født 27. august 300 f. kr. Han ble født på 4024 meters dyp inni fisken Geir-Ulf uten bindestrek. Foreldrene er mamma Geir-Ulf uten bindestrek og pappa MacGyver. Mesteparten av barndommen bodde han i et hus på en rosa sky som regelmessig ble oppløst av Chuck Norris. Etterhvert som han fant sitt kall, ble slagordet hans "Spis meg", som senere ble til "Spis meg til det ikke er mer igjen av meg, så skal du få en liten gave". Førstemann som levde etter dette slagordet, ble dømt til fengsel på livstid.


Akkurat NÅ[rediger]

For tiden spiller the Box tuba i eit boloviansk enmannsorkester. Han lever i skogen og hører bare på Justin Bieber sine nattlige rapelyder. Fritiden går til å jakte på mold og studerer samiske banneord. Han er gift med Tinkywinky, Lala og Poh. pleier å kaste fotball med de 43 barna sine. Alle har 67 store problemer med herrepiss, parasitten Obama og fettete lepper. De har alle sammen 5 barn, som igjen har 38 bestemødre hver. Ingen vet hvor det ble av bestefedrene, men Chuck Norris tror de utførte et spesielt rituale som ved et uhell gjorde dem alle sammen til julenissen.


Utseende[rediger]

The Box har åtte neser under haken og fire ørekanaler i noen av sine venstre øyne. Han har 7 bein på høyre storetå. Ellers er han plaget med tykke hårstrå på alle 3 albuene. Resten av kroppen ser stort sett ut som en Gruff. Bortsett fra magen, den ser ut som en Macgyverlikerikkedinosaurerogdreperdemednoerartnoe (en sjelden dinosaurrase som levde for tidenes morgen), noe som gjør at mange forskere er interresert i å disikere ham.

Fakta[rediger]

- The Box er hemmelig forelsket i Ingen
- The Box liker banan blandet med illeluktende skosåler.
- The Box tror han ligner på MacGyver.
- The Box liker illeluktende skosåler.
- The Box vet hva som egentlig skjuler seg i sukkerspinn, men vil ikke fortelle det.
- The Box trodde han var unsynlig helt til han tapte i gjemsel
- I går klarte the Box å spise to hele ostepopper.
- Ingen bryr seg, og det gjør The Box også
- Når MacGyver i år 5011 gikk tom for dopapir, var det the Box som kom med asfaltblokkene og gaffateipen.
- I år 500, prøvde MacGyver å overbevise the Box om at de ikke lignet hverandre.
- The Box kan ikke fordra det når Chuck Norris spiser ost.