The Doors

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

The Doors var ett Amerikansk firma for montering av vinduer i trekkfulle hus. Som direktør for foretaket sto fyllebøtta Jim Morrison.

Jim Morrison brukte ofte å gå rundt i andre vindus- og glasskjærerfirmaer og synge med høy røsts; "break on trough to the other side" mens han slo inn vindusglassene for å oppdage svakheter. Det sies at ingen slapp unna Morrisons strenghet. Etter noen år med intens vinduknusing måtte imidlertid Morrison gi opp knusekarrieren.

Han beggyne å synge, noe enhver i etterpåklokskapens lys kan slå fast gikk nokså dårlig. Derfor endte ahn opp med å ta livet av seg selv ved hjelp av saks og lim .... Dessverre tok det for lang tid mellom bruk av saks og sammenlimingen, så livet sto ikke til å redde. Den dag i dag er det tusenvis som reiser til Frankrike (dit Jim Morrisons lik ble fraktet av flyverne Brødrene Wright) for å skue graven til den kjente Vindusknuseren. The Doors mest populære låt var Rock Around The Clock, som Bill Haley hadde stjålet via bruken av en tidsmaskin. Noe som førte til Jim Morissons selvmord i badekaret.

Slavene i The Doors, de som bærte og skaffet dop til Morrison, var noen særegne personligheter. Ray Manzarek, som forøvrig spilte fotball på det polske laget Crysznek (Krystallnek), fortrakk å skaffe dop. han var en mester med amfetaminet. Robbie Krieger, innbytter i Iron Maiden,var den som tilfredstilte Morrisons elleville lyster, mens John Densmore bærte ham ryggen, så han kunne synge "break on through to the other side" i fred og ro.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.