The Simpsons

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Simpsons.jpg Pic2.jpg

For de som ikke har fulgt med de siste årene er The Simpsons en familie i byen Springfield. Ingen vet hvor de kommer fra eller hvor de skal, det eneste vi vet er at de er morsomme. Elger er ikke gule btw.

Simpsons er en gul familie, der alle deres venner er gule. Denne Hentai-serien har gått i 23 år på Tv

The Simpsons blir TV serie![rediger]

Familien Simpson (Springfield) kommer nå på tv. Det var ordføreren (Adolf Hitler) i Springfield som bestemte at familien Simpson skulle slippe å betale skatt resten av året dersom de lagde en serie som skulle kalles "The Simpsons". Meningen var at det skulle øke innbygertallet til byen Springfield, noe det også gjorde. Homer Simpson er alkoholiker, filosof, dommedagsprofet og nazist.

I de (sex) siste sesongene av "The Simpsons" klarte Homer å drikke seg full i omtrent alle episodene. De siste gangene han ikke har gjort det har han gjort flere forsøk på og kvele sønnen Bart. Politiet ser alvorlig på anklagene om barnemishandling, og ryktene sier at det kan spøke for flere sesonger av The Simpsons. Vi må alle være trofaste tv tjenere til simpsons, eller så kommer vi til å bli drept av montgomery burns (Mussolini).

Det har også kommet ut en slående dokumentar om familen; The Simpsons Movie (2007). Det var først Osama bin Laden, som stiftet denne serien. Men så tok Hitler over makta, og tok over denne serie. Så Osama bin Laden begynte med sjokoladen. Homer er også super stjerne se vidio på denne linken http://www.youtube.com/watch?v=wjL2WcK3JYU

the simpsons ble til et stort porno show på FOX, dette gjorde at the simpsons ikke ble vist på tv før år 1346.


Simpson-familien - The Simpsons
C-SimpFamily.png
· Homer Simpson · Marge Simpson · Orenthal James Simpson · Bart Simpson · Lisa Simpson · Maggie Simpson · Abraham Simpson · Santa's Little Helper (hund) · Snowball II (katt) · Hans Moleman · Charles Montgomery Burns ·
· Springfield ·

Tro det eller ei: Folka på Wikipedia har også laget en side om Simpsonfamilien !