The Who

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«Hvem?»

- fjortizz om The Who

Et britisk rockeband der ingen har lært seg de andres navn eller vet hvem de andre er. I følge en rapport fra Sccotland Yard skjel de forskjellige bandmedlemmene være John Entwistle, Roger Daltrey, Pete Townhend og Keith Moon.

Instrumentfordeling[rediger]

  • Instrumentfordeling:
  • John spiller bass,
  • Roger jodler,
  • Keith spiller på kasseroller. Han døde av en overdose med dårlig dop, han hadde adhd noe som påvirket trommestilen hans.
  • Pete spiller på slurva med store armbevegelser.

Meningen med sangene[rediger]

Får å forstå sangene bør en spille dem baklengs, men da høres alle sangene ut som "Lisa gikk til skolen". Bandets store inspirasjon er en mongolsk profet som heter Snå L. Nese. Mr. Nese preker for menighetene i Mongolia om den kommende fare: Dronning Elisabeth den andre, som truer en hel nasjon av mongolide.

Kjente konserter[rediger]

Konserten i landsbyen Og-ha-shabba i indre sentral Afrika, der de spilte for aidssykebarn, var deres største konsert. I følge ryktet levde hele samfnnet i fullstendig promuskuitet med hverandre, slik at alle familiegenene tilhører den samme slekten.

Moon ga alle en omgang, også trommene, men pådro seg både AIDS og senebetennelse. Senere, da han ble spurt og villig uttalte seg om saken, mente han at det var det beste som har hendt ham noen sine. Av andre, ikke fullt så kjente konserter kan nevnes Isle of Man, Madison Square Garden og Royal Albert Hall.