Tigergutt

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Tigergutt.jpg

'”Tigergutt”', også kjent ved navnet "Tigerboy" er 22 år, singel og bor på Gran Canaria(også kjent for å ha en hundremeterskog der han oppholder seg ved). Han har også vært i [Somalia] hos alle damene der. Hans bakgrunn legges i å ha bodd i Trøndelag, men dette er ikke sikre fakta. Huset han bor i er laget av superlim og sand slik at han kan ha samme stoffet på veggen som nede på gulvet. Taket der dermed laget av kokosnøtter som han har kappet i to og brukt som takstein.

Han er utdannet og har vært i militæret og jobber nå som psykolog. Dessverre så kan man fortsatt se at han har sine sære trekk fra livet i militæret med Nazi Nøff. Nazi nøff og tigergutt er delvis i slekt. Hvis man ser på tipp, tipp, tippoldeforeldrene deres så har Nazi nøff's tipp, tipp tippoldefar oransje ører og en hale. Tigerboy var tigergutts navn før han ble psykolog, det vil si at han hadde dette kallenavnet gjennom militærtjenesten.

Tigergutt liker å gå i svarte klær, helst i lær slik at han kan nyte lukten av sine fiender sånn som:


Tigergutt bruker også å gå i tresko som han stjeler fra sine venner, og han liker helst at de er litt små slik at han kan se på seg selv som veldig tiltrekkende. Det beste tigergutt vet er å gå i strømpebukser og han er hemmelig forelsket i sitt eget speilbilde. Hans irriterende uvane er å leke gyteklar laks som går ut på at han hopper på alle andre rundt seg.

Hans spesialiteter innen sitt yrke er å bruke hypnose ved hjelp av sine neonrosa striper og hoppe opp og ned på pasientenes hode. Med slikt arbeid tar han seg som oftest noen ferier. Av og til med pasientene ettersom at de er fra mange forskjellige plasser.

Steder hvor tigergutt har hvert observert på ferie er:

Australia - her dro han på sin første ferie og traff kengurumamma hvor det sies at de hadde en romanse, men endte med at han gjorde henne gravid og fikk en ørefik. Senere sendte hun av gårde guttungen og ba han om å bli som faren slik at han kunne øke befolkningsveksten for kenguruer i Australia.

Tyskland – dette var egentlig mer jobb enn ferie ettersom at han fortsatt var med i militæret.

Månen – Tigergutt var den første tigeren som landet på månen. Her tok han og hamret inn et skilt hvor det stod ”blindvei”.

Irland – her lærte tigergutt å drikke mye uten å bli full.

Japan – her lærte tigergutt forskjellen på krig og fred. Han utdannet seg som psykolog her og er nå blitt miljøbevist og vegetarianer.

Frankrike – Her har tigergutt blitt observert opptil flere ganger. Her drar han på ferie med guttungen ”Ruu -Kang” . Han bestiller ofte barnepasser for Ruu-Kang, på grunn av at han har sin halvårlige besøkstid inne på en strippe- bar og guttungen er ikke kul eller høy nok for å komme seg inn.

Til tross for sin utrolige sjarm er han også vært dominert for:

Liste over alle Jonas'er - det er så mange av dem
Jonasbrothers.jpg

· Kevin Jonas · Joe Jonas · Nick Jonas · Jonas Lie ·
Venner av gutta: Hannah Montana · Henrik Ibsen · Selena Gomez · Demi Lovato · Zac Efron