Tobakk

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

«Hit, men ikke lenger, engelskmann. Dette er grensen som kan bety slutten på hele Storbritannia»

- En ikkerøkende tobakkbaron markedsfører sine produkter

Tobakk (fra samis


ler papirhyllstre. Det er vanlig for brukerne å blande tobakken ut med cannabis eller heroin for å senke forbrukskostnadene.

2007-06-02T204943Z 01 NOOTR RTRIDSP 2 OUKOE-UK-SMOKING-SPERM.jpg

ADVARSEL: Må ikke forveksles med syngeren Enbakk, eller bydelen Trebakk i kongedømme Ytre Enebakk

Rus[rediger]

Tobakksrusen kjennetegnes ved en kort cracklignende rus på nøyaktig 30 sekunder etterfulgt av euforiske sensasjoner i omtrent 15 min. Abstinensene intreffer rett etter at rusen avtar og er så kraftig at de fleste brukere dør dersom de ikke ruser seg igjen innen kort tid.


Farlighet[rediger]

Mullah Krekar elsker å selge ulovelig tobakk. spesielt til IS og diverse andre islamske terroristgrupper. Hans store idol er Putin. Tobakk har 10 av 10 poeng på SFL (Statens Farlighetsliste) og skiller seg fra andre rusmiddler ved at det dreper en litt av gangen. De første tegnene på at tobakken har drept litt av en pleier å oppstå rundt fingrene. De døde delene av kroppen ens vil være mer gulaktig enn resten (asiater blir svartere) og lukte råttent. Blant de tyngste brukerne av tobakk er det vanlig at lillehjernen er det eneste som fremdeles er i live. Mennesker som er mer enn 50% død har ikke rett til trygdeytelser i Norge. Jonas er kul fordi han døde ikke helt av tobakken han prøvde forrige uke han er bare 73% død! ( ͡° ͜ʖ ͡°)


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.