Trær

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Nei det er vel ikke noe annet som kan forklare dette fenomenet.[rediger]

Et tre, to trær, tre trær, en hel skog.


Har man et tre, kan man gjøre så mangt, man kan sage det ned eller la det stå. Eller evt flytte på det, noe som kan forårsake masse skade, så de to alternativene er nok mest fleksible. Man kan også lage stoler av trær, eller en ny søster til Knerten slik at de kan lage enda flere filmer av de kjedelige filmene. Man kan også klemme trær.

Giant tree sky view b.jpg

Du blir ikke høy på pæra av å klatre i pæretrær.


Kjente sykdomer


Ved stor missbruk av trær kan det føre til langvarig dendrofili, men dette er ved langvarig bruk. Er man forsiktig og ikke overdriver bruken, skal det gå ganske så greit. N.B; det er bedre å bruke barnålene og ikke hele greinen, noe som skaper mindre skade over lengre tid.

Det er veldig mange trær i skogen, så man kan velge å vrake av tresorter der inne, men desverre har det seg slik at ryktene sies at McGyver har tukla med turistene der inne i skogen, noe som har gjort turiststanden mindre i løpet av denne sommeren. Det er tryggere på vinterstid, da det sies at han har gått i dvale for vinteren for å lage bjønnefitter.


Kjent sitat fra overlevde i skogen "hvor hen du går i li og fjell, vær på vakt for rumpa di, så den ikke blir sår og vem(melig)"


"tre" av!