Trampoline

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Trampoliner er skapninger som livnerer seg av uskyldige barn som forsøker å nå himmelen ved å hopppe opp og ned på den stakkars skapningen. Noen gange tar trampolinen hevn og får barna til å glemme språket de snakket. (Se Babels trampoline). Det er få som vet at himmelen egentlig bare er en stor trampoline, og dette er grunnen til at Gud aldri ses uten en trampoline under armen. Trampoline står for tramp på line og betyr at du har det bra med deg. Av og til kommer en Knut forbi. Han kommer alltids på lørdager, nøyaktig klokken 13:20 når været er på det fineste. Vis du ikke har nett rundt trampoline kan du kysse deg selv farvel. Han kommer inn på trampolina samme hva alder du har og slår deg ned med de lange tynne armene. Etter dette tar han gjør noen av sine patetiske triks (SE UNDER). Når du våkner kan du være sikker på at du er trygg, til neste lørdag. Du våkner som oftest under trampolina bare noen få blåmerker og kanskje noen brukkede tær. Grunnen til at han gjør disse dumme gjerningene er at forfedrene til Knut var oppfinnerne av trampolina men noen stjal trampolina og derfor angriper Knut uskyldige mennesker som er på trampolina. Hvis du er skikkelig uheldig så kommer Jonatan han vil sette seg oppå deg og du vil bli kvelt. Du har ikke en sjans til å komme deg løs og du vil lide en grusom død. Du vet aldri når han kommer så vær på vakt. Hvis du er ser Jonatan må du bare løpe og håpe at du er raskere enn Bæsj. Se Bæsj fra en elektrisk poesi helvetets banan av en annen verden.

Det tredje trampolinemonsteret er den grusomme Kasper (uttales hensynsløs idiot). Kjenner du en Kasper skjønner du hva jeg prater om og det er selvinnlysende at du bør snike deg forsiktig unna. Han forsøker å prate høl i hodet på deg, og dette skjedde blant annet i 2018 da en Kasper klatret inn gjennom soverommet til Donald Trump og Trump "uheldigvis" skjøt seg selv i hodet med en pistol (skulle du tenkt på før).

For å avslutte denne informative artikkelen har jeg disse ordene jeg gjerne vil dele. Hold deg unna trampolinen i tilfelle den befolkes av vesener av en annen verden.